2777
2789

نامزدم خیلی به من وابسته است و هر روز باید منو ببینه و بیرون بریم اونم روزی چند ساعت اما مادرم اجازه نمیده و میگه اینجوری ازت سیر میشه از طرفی نامزدم باهام قهر می کنه چرا باهاش بیرون نمیرم 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز فکر همه ی مادر های ایرانی😂👌🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نامزدت ک نباید قهر کنه! مگه بچه است؟

این ربطی به عشق و علاقه هم نداره.مرد باید بتونه خ‌دار باشه و این جیزهارو بفهمه و مدیریت کنه..

مادرت هم خب مادره..نکرانه..شایدم بی مورده نکرانیش

ولی قعر کردن نامزدت جای شک و شبهه داره!

این اخلاقشو ترک کن

وگرنه میشی زنای نی نی سلیتی ک میگن شوهرمون قهر میکنه

💕

میشه لطفا تایپیک اخرم رو گزارش بزنید؟🥲ممنون میشم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
نمیدونم تو خونه ی خودشونم که هر روز همو میبینن پس چرا نمیگن سیر میشه

😬😂👍🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

وا حرف مامانت اصن منطقی نیست ینی چی ک سیر میشه مگ لباسی

دیوونم کرده بهم میگه از بس خودتو آویزونش می کنی و هر روز باهاش بیرونی که ازت سیر بشه 🥲

از مادرت فقط مشورت بگیر نزار خیلی دخالت کنه نه اینکه دعوا راه بندازی ولی از همین الان حدو حدود همرو ...

خییییلللیییی بهش گفتم شاید صدها بار که تو زندگیم دخالت نکنه ولی فایده نداره خودشو صاحب نظر همه چی میدونه

نامزدت ک نباید قهر کنه! مگه بچه است؟این ربطی به عشق و علاقه هم نداره.مرد باید بتونه خ‌دار باشه و این ...

اون که لوسه کلا واسه این اخلاقش یه تاپیکم زدم قبلا