2777
2789
عنوان

سلام گربه چندساعت پیش دستمو بدجور گاز گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 47 پست

اسی واکسن برو بزن برو بیمارستان همین حالا 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سریع برو اورژانس برات واکسن بزنه 

ببین دست مادربزرگ منم گربه گاز گرفته بود تا دوماه درگیر عفونت و پانسمان و این چیزا بود. ساده ازش نگذر 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ حیوونی بد نیست این آدما هستن که بد هستن گربه ها از بدذاتی که گاز و چنگ نمی گیرن نمی فهمم چطور می ...

گربه خیلی بد ذاته. ازش متنفر نیستم فقط دوست ندارم تو خونم نگهش دارم خودم میبینم جلو در خونم میو میو میکنن براشون ی عالمه غذا میریزم یا یک وری رو خونه میکنم بچشو راحت بزایه ولی از نگهداریش در واقع متنفرم و مخالفم. وگرنه ب قول خودت ذات بدشون هم غریزی 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

ی دفعه بچه بودم رفت تو یقه ی خالم سینشو جوری دندون کشید ک یکم گوشت کنده شد رفت بهداشت و اینا واسه واکسن و این حرفا ولی از اونموقع از نگهداریش حالم بهم میخوره. 

عزیزم حتما برو بهداشت نه به خاطر بیماری هاری بلکه به خاطر عفونت . 

یکی از اقوام توی یکی از شهرستانهای فارس ، دوست خانوادگیشون که باهاش رفت آمد داشتن قبل از عید به خاطر زخمی شدن از چنگ گربه دستش عفونی شد خیلی دیر به بیمارستان مراجعه کرده بود نتونستن کاری کنن طرف فوت کرد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

گربه خیلی بد ذاته. ازش متنفر نیستم فقط دوست ندارم تو خونم نگهش دارم خودم میبینم جلو در خونم میو میو ...

واقعا بدذات نیستن هیچ حیوونی بدذات نیست همین گربه که میگی تا حالا صدبار منو چنگ زده گاز گرفته یه بارم تا دم مرگ رفتم واکسن نجاتم داد ولی باز هر حیوونی می بینم دست خودم نیست قلبم براش میزنه و توی دلم قربون صدقه ش میرم حتی اگه بهم حمله کنه ته دلم عاشق همه حیوونام 

واقعا بدذات نیستن هیچ حیوونی بدذات نیست همین گربه که میگی تا حالا صدبار منو چنگ زده گاز گرفته یه بار ...

خوبه ک شما عاشقش هستی منم براشون دلسوزی میکنم و غذا میریزم تو فریزرم یک همه اشغال گوشت واسه سگ و گربه دارم ک وقتی میبینم براشون میریزم ولی از نگه داری گربه اصلا خوشم نمیاد اینم ک میگم گربه ذاتش بده منظورم از رو اگاهی خود گربه نیست همه میدونن گربه هر چی صاحبش بهش محبت کنه بازم توانایی اینکه صدمه بزنه ب صاحبش رو داره و این ناخوداگاه و غریزی برا همون تو عام این جمله رو میگن

گربه خیلی بد ذاته. ازش متنفر نیستم فقط دوست ندارم تو خونم نگهش دارم خودم میبینم جلو در خونم میو میو ...

منم گربه دوس ندارم

سگ یبار غذا بهش میدی تا کل عمرش تورو یادته و میاد در خونه 

گربه هرچیم محبت می‌کنی اصلا وابسته نمیشه 

حالم از گربه بهم میخوره... گربتون خونگی؟ پماد الفا بزن

منم دقیقا همین حسو دارم گربه میبینم حس تنفر دارم نسبت بهش حالا عاشقان گربه نریزن سرم هر کسی یه جوریه دیگه من بدم میاد یکی خوشش میاد 

منم گربه دوس ندارمسگ یبار غذا بهش میدی تا کل عمرش تورو یادته و میاد در خونه گربه هرچیم محبت می‌کنی ا ...

ولی گربه من وابسته منه میرم بیرون چندساعت نیسم میام یجوزی بی قراری میکنه برام دلم آب میشه، ی مشکلی پیش اومده بود با همسرم قهر بودم دوسه روز میرفتم تو اتاق درو رو خودم میبستم میومد ب در چنگ میزد اینقد میو میکرد تا درو باز کنم بزاش بیاد پیشم از دست همسرم اصلا غذا نمیخور، چند روزم میگرن داشتم افتاده بودم تو رخت خاب ی ثانیم دور نشد از من همش کنارم بود لیسم میزد ناله میکرد

منم گربه دوس ندارمسگ یبار غذا بهش میدی تا کل عمرش تورو یادته و میاد در خونه گربه هرچیم محبت می‌کنی ا ...

من دلم میسوزه وقتی جلو در خونه گشنه میبینمشون ولی برای نگهداری اصلا قبول ندارم تو خونه نگهش دارم خصوصا اینکه بچه های کوچیک هم تو خونه هستن