2777
2789

حس میکنیم همش گرفتاریم زندگیمون بهم پیچیدس و بیماری فامیلامون فکر میکنن ما خیلی پولداریم درصورتی ک خیلی معمولی وضعمون ولی هیچ وقت مثل خودشون ناله گلایه نمیکنیم..مسافرت میریم تو چشمه ی مغازه اجاره دادیم همش میگن شما متشالا خوب درمیارین..چیکار کنیم یعنی خدا قدرتش پایین تر از قدرت چشم نظر ایناس...حالا همشون حالشون خوبه بچه هاشون رفتن دانشگاه اینا من بدخت هرسال پشت کنکور موندم بخونم سرطان گرفتم دیگ بریدم ..فامیلامون میدونن من مریضم یکبار احوال منو نمیپرسن باورتون میشه ی بار زنگم نزدن ک تو زنده ای یامرده کیف میکنن ما سرمون با بدبختی گرمه چیکار میشه کردددد ک ریشش کنده شه چشم نظرر خواهشا بگید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سوره بقره بگیرید تو خونه و بهش گوش بدید 

حرز بگیرید بندازید گردتون همیشه همراه تون داشته باشید 

سوره جن مداوم بخونید سوره یونس هم عالیه من خودم آیه ی چشم زخم و نوشتم همراهم دارم 

تو خونه اسفند دود کنید روش ۷ بار آیت الکرسی بخونید و چهار قل 

تو خونه سنگ نمک بذارید روش دعا بخونید فوت کنید تو چهار گوش خونه بذارید (سوره های جن،چهار قل،سوره فیل،ایت الکرسی بخونید روش)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون انشالا جواب بده ایه چشم زخم میفرستی واسم

میشه آیه ۵۱ سوره قلم عزیزم 

آیه های معروف رو بنویس همراهت داشته باش 

مثلا آیه ی ۳۳ سوره الرحمن

یا دو آیه ی آخر سوره حشر 

آیت الکرسی یا سوره یاسین اینا رو بنویس 

یا همین آخر سوره بقره 

طریقه نوشتنشون هم با وضو رو به قبله تو روز بنویس اعراب گذاری هم نمیخواد

هر کسی گرفتاری خودش داره بعید میدونم کیف کنن با مثلا بدبختی شما

چه بسا اصلا ندونن شما چه حالی دارین

بنظرم این مسائل همش به روحیه برمیگرده

خودتون دارین جذب میکنین

دل خودتون بد شده

هر کسی گرفتاری خودش داره بعید میدونم کیف کنن با مثلا بدبختی شماچه بسا اصلا ندونن شما چه حالی دارینبن ...

ن عزیزمم کلی ساله فامیلامونن خوب میدونم چجورین..وقتی طرف یک باارمم زنگ نمیزنهه سرما ک نخوردم احوال بپرسه...تو رفتارا حرفاشونم ادم متوجه میشه..گرفتاریاهم سبک سنگین داره ...من ۸سال دارم این مریضیو تحمل میکنم ی سفر رفتیم اینا چشمشون داشت درمیومد...وقتی لباستو نگاه میکنن میگن عه فلان جا خریدی از دست دوماست یعنی چی..خیلی بد ذاتن امیدوارم ازین فامیلا نداشته باشی 

اها چجوریه شما اطلاعی داری؟

باید قشنگ در موردش بخونی. سلول های سرطانی کشته میشن. فقط ۷ روز اب و نمک میخورن.  تو اینستا دیدم یه گروهی ک سرطان داشتن ۴۰ روز و ۵۰ روز هم میگرفتن.  پیج فرهاد آموزشی دنبال کن هایلایت های سرطان و بقیقش رو ببین

خدایا شکرت.