2777
2789
عنوان

هزینه دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
یکسال برا یه دندونم درد کشیدمتا برم درست کنم

وااای من خیلی سر این موضوع اعصابم خورد میشه فقطم واسه خودم نه تموم دور و بری هام این مشکل رو دارن کارگرای بدبخت چیکار باید بکنن چرا به چپشونم نیست خوب یکم ارزون کنن نمیمیرن ک

منم دندونام بافاصلس همش دارم پول جم میکنم ب جایی نرسیدم تاخالا . همشونم دردمیکنن

پول جمع میکنی عیار عیار طلا بخر که ازشش حفظ بشه حتی ۳۰ تومن ۵۰ تومن از طلاسی طلا بخر پول نقد هم ارزشش میفته هم گرون میشه هزینه های دندون خدایی نکرده خرجم میشه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم.بیمارستان میلاد

نوبت هاش خیلی شلوغه؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ن بابا من پارسال دوتا عصب کشی و پرکردن داشتم خیلی خوب بود

کجا رفتید ؟ چقدر شد ؟ من دندون خرابام تموم دندونای سالممو سوراخ و خراب کردن اعصاب و روان نمونده برام

نمیدونم از سایتش چک کنید

مننون

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
کجا رفتید ؟ چقدر شد ؟ من دندون خرابام تموم دندونای سالممو سوراخ و خراب کردن اعصاب و روان نمونده برام

من اصفهانم اگه اصفهانی برو بیمارستان صدوقی

پارسال دوتا دندونم شد ۴ ۵ تومن

امسال دوتا دندون عصب کشی کردم ۶و۲۰۰ شد

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم