2777
2789
حسادت از کمبودها میاد خدا بت بده

ذاتیه به نظرم

چون من دیدم طرف همههههههههههه چی داره ولی باز حسوده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیتونم دست خودم نیست . من مثلا اگ یکی تو فامیل چیزی بخره یا ب جایی برسه از درون دق میکنم خودمم ح ...

اخه چرا 🥲🥲🥲🥲😐😐😐😐😐😐

خب زحمت کشیده

نوش جونش

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بعصی آدما که بی زحمت به چیزی برسن آخه خودم برای هر چیزی دهنم سرویس شده تا برسم تقریبا یه ۴ یا ۵ نفر ...

منو نمیگی یکی هست بدون هیچ زحمتی بدون هیچ سهمیه پزشکی اورد، هرروزم یه گند کاری می کرد😂💔گند کاری های وحشتناک، پیشش بودم روزی  سه ساعتم نمی‌خوند 

❄️

ببخشید اینو میگم 

هیچوقت نتونستم ادمای حسود رو درک کنم 

دلتون سیاهه 

پاکش کنید

چون انرژی منفی ها یه روز میزنه زمین شما رو 

من خیای جایگاه بالایی دارم ولی بازم حسودم

جایگاه نه مهارت .مثلاً خانمی که علاوه بر شغلش تو مهارت های کوچکی مثل خیاطی آشپزی کارهای ظریف هنری یا ارایشگری...نه به صورت حرفه ای،فقط در حدمبتدی هم بلد باشه اعتماد به نفس بالایی کسب می‌کنه وهمین باعث میشه حسادت تو وجودش کم بشه.در واقع همه جا یه سر و گردن بالاتره

فکر کنم فقط من تو خانوادم اینجورم

ذات منحصر به فرد هست

ارثی نیس که 

از مشاور کمک بگیر

وگرنه عذاب میکشی🥲

ببخشید اینو میگم هیچوقت نتونستم ادمای حسود رو درک کنم دلتون سیاهه پاکش کنیدچون انرژی منفی ها یه روز ...

ببین اصلا بد کسی نمیخوام دوست ندارم کمبود کسی رو ببینم ولی پربود کسی هم نمیتونم ببینم 

همین الان بگن اختیار داری فلان چیز رو از یه آدمی بگیری نمیگیرما 

ولی خب خوشم نمیاد داشته باشه 

جایگاه نه مهارت .مثلاً خانمی که علاوه بر شغلش تو مهارت های کوچکی مثل خیاطی آشپزی کارهای ظریف هنری یا ...

همین الان تو کل خانواده پدر و مادر از همه سرترم

از هررررنظر 

خیای هم موفقم و جایگاه اجتماعی بالا

ببین اصلا بد کسی نمیخوام دوست ندارم کمبود کسی رو ببینم ولی پربود کسی هم نمیتونم ببینم همین الان بگن ...

تو عمل قرار بگیری احتمالش هست بگیری

ببین اینکه ایرادتو میدونی چند قدم جلویی

اینکه میخوای عیبتو رفع کنی عالیه 

ولی واقعا رو خودت کار کن 

بخاطر داشته هات هی خداروشکر کن

از خدا بیشترشو بخواه 

از مشاور هم کمک بگیر حتما