2777
2789
عنوان

شمالیای عزیز میشه بیاید

799 بازدید | 17 پست

بچها اخرای برج 5 قصد سفر ب شمال دارم

اون تایم چ شهرایی خنک تر و بهتره ک بریم

چ جاهایی ویلا قیمت مناسب داره هرچقدمیشه راهنمایی کنید ممنون

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپیکت قفل کردی گفتم اینجاپیام بزارم برات ببینی

ازمن میشنوی جلوداداشت وبگیرنزاربره مگه الکیه ب کسی اینجوری کاربدن مطمئن باش شرکت هرمی چیزیع اگ بره دیگه راه برگشت نداره 

تادیرنشده بخاطرپول داداشت واز دست نده

تاپیک تونو دیدم قفل بود خاستم نظر بدم

منم داخل دیوار ی کار پیدا کردم زنگ زدم گفت همین الان بیااا ساعت۴عصر بود منم رفتم گفت بیا میدان ولیعصر گفت رستوران دارم نیرو میخام ساعت۸صبح شد دیدم دوتا پسر جوون هم سنو سال خودم اومدم فهمیدم سر کاریه و ازاون شرکتای هرمی هستش اصلا ی حرفای بی ربطی میزدن آدم خندش میگرفت 

از این چیزا زیاده ب برادرتونم بگین ب هر کسی اعتماد نکنه 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
نه .اصلا نرفت. تارسید تهران بلاکش کرد و بعد برگشت

دوماه پیش پسر دوستامون رفت 

زنگ زد چهارصد ملیون بزنین برام برای پول خوابگاهم هست و من از تهران اومدم تبریز پشت سیستم هستم ایناهم زدن براش 

و بعد متوجه شدن که کلاهبرداریه و گروگان گیری 

به زوووور پسره تونست بیاد شهرمون ولی چهارصد تومنشون رفت ک رفت

بله بفذمایید

عزیزم من پوستم چربه اما دهیدراته است، قرمزی جای جوش ، لک قهوه ایی دارم و تازگی کک مک یکم زدم دکتر بهم ضد آفتاب یونیفای اکتیو ایزدین بی رنگ و نوشته . رنگی هم هست بعضی دخترا بیرون دیدم انگار پوست یکدست و لایت نچرالی دارن نمیدونم چکار کنم چی بخرم بی رنگ بخرم که درمان شم در کنارش مثلاً ضدآفتاب رنگی ارزونتر بخرم برا موقعی که میرم بیرون پوستمم گندمیه بازه البته الان کدر شده . اصلا نمیدونم دخترا پنکک میزنن رو ضد آفتاب بی رنگ یا رنگی میخرن و روش فیکساتور میزنن آنقدر پوستشون یکدست و لایته. و اینکه بعضیا هم میگن لاروش پوزای یا سنتلا و بیوتی او چوسان هم خیلی خوبن .دکتر بیشتر بخاطر لک ایزدین نوشت واسم 

سلام. ببخشید در مورد تاپیک قبلی که تعطیل شد....

اون کاربر سوال کرد. این همه تندی واس چیه؟

مگه از تو مرسید؟

فساد انقدر زیاد شده طرف میاد اینجا با وقاحت تمام در مورد رابطه با دوس پسر پست میزاره کلی هم ویو میخوره.

حالا از نماز تا پست میزاریم و ..... بدخی حمله میکنن.

واس این بنده خدا هم سوال شد

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

با جای اینکه خرج مسافرت کنی خرج درمانت کن روانپزشک لازمی تاپیک کیک خچالی تو دیدم از تو بی عرضه تر نیست این چی بود درست کردی اون بنده خدا لطف کرد ازت تعریف کرد چنان از حسادت خوشبختیش ترکیدی نتونستی خودتو کنترل کنی من مثل اون نیستم حرف بزنی خوردت می کنم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند