2777
2789

سلام دوستان ،قصد دارم دکوراتاق پسرم رو عوض کنم،چون کمد قبلیش و فضای اتاقش خیلی بچه‌گونه ست ،الان نه سالشه،کمک میخام ازتون ،اگه ایده جالبی دارین یا سایتی رو میشناسین که بتونم از اونجا طرحهای جالبی یاد بگیرم بهم معرفی کنین

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 

خوب اول اینکه از خودش بپرسید چه رنگی رو دوس داره. 

باید این فکر رو هم در نظر بگیرید که حداقل تا 5 سال دیگه ممکنه شرایط عوض کردن دکور پیش نیاد.

برای پسری که تو سن رشد هست به نظرم بهتر سعی کنید از تناژ رنگ های آرام و آرامش بخش استفاده کنید چیزایی که استرسش رو کم کنه. 

مثلاً استفاده از کاغذ دیواری سبک اسپرت و مدرن ولی با رنگی مث سبز و تناژ سبز یا اگر رنگی دوس ندارید سفید. رنگ های سرد یا رنگ هایی که هیجانش رو زیاد میکنه رو استفاده نکنید بهتر. 

یک میز تحریر بزرگ همراه با چراغ مطالعه رنگ چوب. چون رنگ چوب خودش آرامش بخشه. 

کلا ترکیب رنگ چوب و سبز ترکیب کلاسیک و خوبیه. 

که البته دست رو باز میزاره برای رنگی تر کردن و شاد کردن فضا 

یک سمت دیوار رو خالی بگذارید و ببینید خودش چی دوس داره از پوستر و قاب عکس که احتمالاً شامل عکس فوتبالیست ها میشه و اینجور چیزا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.