2777
2789
عنوان

چیکارکردین انگیزه گرفتین و پر از حال خوب شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست

باشگاه 

مثبت بین بودن 

وجود بچم 

زنگی خوبم 

همه اینا بهمحس خوب و انگیزشی میده

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشگاه مثبت بین بودن وجود بچم زنگی خوبم همه اینا بهمحس خوب و انگیزشی میده

واااای انشاءاالله همیشههه همینقدر پر انرژی باشی و حال دلت و جسمت عالییی خیلی خوشحالم که تو نینی سایت اینقدرر آدمای مثبت و پر انرژی هست

حرفت عااااالیییی بود درسته باید ببینی قالب زندگیت چجوریه

امیدوارم هدف حقیقی زندگیت همون چیزی که باعث بشه هر روز به امیدش بیدار بشی پیداکنی و برسی ❤️✨

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
واااای انشاءاالله همیشههه همینقدر پر انرژی باشی و حال دلت و جسمت عالییی خیلی خوشحالم که تو نینی سایت ...

قربونت قشنگم زندگی خیلی قشنگی دارهفقط باید ببینی 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
حق با توئه 🥲💙ممنون از انرژیت

خواهش مهربونم 💜💓

سلام  برای اینکه حال دلم خوب بشه، چند تا کار باحال و ساده انجام دادم. مثلاً یه روتین پوستی ساده دارم که هر روز صبح و شب انجامش می‌دم. آشپزی هم برام شده یه جور تفریح؛ همیشه دنبال دستورهای جدیدم و سعی می‌کنم غذاهای سالم درست کنم. 

یه عالمه گیاه خونگی خریدم و هر روز بهشون می‌رسم.

و اما نظم و انضباط! راستش این یکی خیلی کمک کرد. با برنامه‌ریزی برای کارها و مرتب نگه داشتن خونه و محیط کارم، آرامش بیشتری دارم. 

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃