2777
2789
عنوان

مادر شوهر لوس و وابسته

3237 بازدید | 107 پست

بچه ها من از خانواده ای هستم که پدر مادرم خیلی مستقل هستن

انشالا که همه بزرگترها همیشه سالم و سرحال باشند

پدر شوهر من هم کمی پیره

اما مادر شوهرم خیلی خیلی لوسه

خیلی برای پسراش ناز میکنه

بعضی وقتا واقعا لجم میگیره دائم در حال ناز کردن برای شوهر منه

از منم سرحال تره خودشو میزنه به مریضی و ناخوشی

وقتی بهش پیشنهاد میدی که برای بهتر شدن حالش انجام بده اون هیچ کدوم رو عملی نمیکنه

انگار دوس داره مریض باشه که همه تر و خشکش کنن

همش میخاد مارو به خدمت خودش بگیره

میگه مثلا رفتم دکتر به من گفته باید خیلی تقویت بشی باید خیلی هوات رو داشته باشن بچه هات باید کمکت کنند

....

خیلی لجم میگیره

انتظار داره برای کارهای شخصیش هم دور و برش باشیم

واقعا فکر میکنه دختر شاه پریونه

ولی من اصلا دلم نمیخاد جلوی شوهرم به اون بی احترامی کنم

ولی چطور به شوهرم بفهمونم که دست ازین لوس کردناش برداره انقد بهش خوش خدمتی نکنه

چون همش دروغه

بعضی وقتا میگم شاید خودش متوجه بشه نمیدونم

ببخشید که پسرشه ببخشید که بچه بزرگ کرده از ترس دختر مردم حتی نمیتونه توجه اونارو داشته باشه!

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنار مادرشوهرت زندگی میکنی؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم حساس شدی .درسته ادم لوس نچسبه ولی دیگه برای بچهاش یه عمر زحمت کشیده وقتشه بچهاش براش جبران کنن...

شماهم هیچ وظیفه ای نداری خدمت کنی ولی اگه همسرت خواست کمک به حالشون باشه و تونذاری گناه بزرگی کردی .

صبورباش اگه تازه ازدواج کردی این حس ها طبیعیه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آدما وقتی پیر میشن مثل بچه ها میشن اونم جای مادر خودته چه اشکالی داره بهش محبت کنید خودتون هم یروز پ ...

خوب قربونه شکلت هر چیزی اندازه داره

به خدا قسم بعضی روزا شوهرم رو نمیبینم

مثل تاکسی همش اینور اونور‌میبره اونو در خدمتشه

با احترام به تو ربطی نداره عزیزم پسرشه هرچقدر میخواد لوس کنه خودشو براش اما اگه برتو لوس میکنه اون بحثش جداست

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛