یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زعفرون من ایندفعه زعفرون خوردم ۷روز مونده بود ب پریودم ولی شبش پریود شدم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
واااای نگو که من دوماه پیش همچین غلطی کردم بلانسبت به گوه خوردن افتادم.یه قاشق زردچوبه تو آب حل کردم خوردم بعد یه ربع داغ شد صورتم قرمز خارش شدید بدن تنگی نفس ورم کرد صورتم سرفه اصن خیلی بد واکنش آلرژیک نشون داد بدنم.چون زردچوبه خیییلی گرمه طبعش.خوب شد خفه نشدم.قرص ضدحساسیت خوردم کلی ماست خوردم تا یکم بهترشد.اخرشم پریود که نشدم رفتم امپول پروژسترون زدم