2777
2789

یه نفر ازم خواسته راجع به دختر همسایه نظرمو بگم که اگه اوکی بود برا پسرش برن خواستگاری 

در حقیقت فامیل دور خودشون میشن اما همسایه ما  هستن خانواده دختره و خانواده پسره هم آشنای ماست 

چون فامیل هستن نمی‌خواد تو فامیل کسی خبر بشه از اونا تحقیق نکرده

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت شناخت نداری میخوای راهنمایی کنی؟

اشتباه نظر بدی چی؟

قاضی که نیستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگر نمیشناسی بگو نمیشناسم

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

خانواده دختر هم خوبن امادختره ده ساله تنها زندگی میکنم خونه مجردی داره شهرستانهکار می‌کنه همونجا مون ...

خب پس نميشناسيش ك بخاي ب اونا چيزي بگي چون شهر شما زندگينميكنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

حجابش کاملا آزاده به مقدسات اسلام توهین میکنند و طرفدار ازدواج سفیده

نه معرفی نکن. بگو من هیچ شناختی ندادم. خودت رو بکش کنار که دردسر درست میشه برات.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)