2777
2789
عنوان

جواب دوست مو چی بدم

62 بازدید | 12 پست

سلام 

یه دوستی دارم ۱۰سال ارتباط نداشتیم الان یکم ارتباط داریم دوسه بار رفت امد هم کردیم 

از وقتی فهمیده ناخنای خودمو ترمیم میکنم وسایل دارم افتاده ب جون من واقعا حالم بد میشه ناخن یکی دگ رو درست کنم 

باهربهانه ای میخواد منو بکشه خونشون و هربار هم میگه بی زحمت وسایلتو بیار با فلان رنگ لاک با فلان ژل خودشم برای ناخن پا وسایل ناخن اللخصوص مارک خوبش واقعا گرونه منم با پلی ژل کار میکنم ۳۰گرم ۷۰۰ت هس میدونم یکبار انجام بدم ادامش میاد هم مفت و مجانی هم اسیر میشم 

چی بگم بنظرتون؟؟

بلاک کن از همه جا خجالت نمیکشه پررو بازی درمیاره توام اینجوری باش

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کن از همه جا خجالت نمیکشه پررو بازی درمیاره توام اینجوری باش

دختر بدی نیس ولی اینجورچیزای مفتکی و دوست داره تو تاسوعا برام نذری اورد در عوض منم برای اون بردم ولی این کارا حسابش از هم جداس مگ نه؟؟

دختر بدی نیس ولی اینجورچیزای مفتکی و دوست داره تو تاسوعا برام نذری اورد در عوض منم برای اون بردم ولی ...

صددرصد بعدش همینارو میبینه چیزی نمیگی بیشتر سواستفاده میکنه 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.