2777
2789
عنوان

به بابام گفته بیا دخترتو ببر

2460 بازدید | 128 پست

واقعا با همچین شوهری چیکار باید کرد؟

رفته جلو مامانش زنگ زده به بابام با بی ادبی تمام گفته بیا دخترتو ببر دیگه نمیتونم....

فهمیده شرایطو قصد طلاق گرفتن ندارم هرجور میخواد میتازونه!

میخواد کاری کنه من برم برای طلاق اقدام کنم که مهریمو بمالونه زمین

میدونم مهریه میرسه ولی اگه درخواست طلاق از سمت زن باشه خیلی کم میبرن مردو تحت فشار نمیذارن

بگو ادم باش با خودم حرف بزن بابامو توی مسائل خودمون دخالت نده

دوما کسی بخواد بره منم نه تو

اگرم مجبورت کرد میری میگی این آدم منو از خونه بیرون کرده شکایت تنظیم میکنی نفقه میگیری

سوما میگی مشکل داری میخوای طلاق بدی برو درخواست بده من اقدام نمیکنم

مرتیکه عوضی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ادم باش با خودم حرف بزن بابامو توی مسائل خودمون دخالت ندهدوما کسی بخواد بره منم نه تواگرم مجبورت ...

گفتم،میگه خودت برو درخواست بده

انقدی مرد نیس که بندازه بیرون بابا فقط مث زن قهرکنه پول نده

چرامشکلش‌چیهچه‌لزومی‌داره آدم‌بیاد سوءاستفاده کنهنمیدونم شرف بعضی از مردا‌کجا‌رفته

کلا از اول زندگیمون همینه سالی چن ماه زندگی دلشو‌میزنه،سگ میشه،حالش بهم میخوره

پارسال 4ماه قهر بودیم،رفت درخواست طلاق داد منه خر به لرزه افتادم...

آره دقیقا 

ب شوهرت بگو کور خوندی من نشستم سر خونه زندگیم ناراحتی ت برو از خونم بیرون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مردا چشون شده اخه چقدر بی غیرت و بی رحم شدن

یکی از دوستای عمم شوهرش باعث مرگش شد ، خیانت کار اشغال

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شمام‌ضعف نشون‌نده خواهره منجلوی آدم سوءاستفاده گر و کم ظرفیت‌ وضعیف النفس هیچوقت ضعف نشون ندین

چیکار کنم؟پاشم برم کجا برم؟از کجا بیارم زندگی کنم؟بخدا جز دو دس لباس کهنه چیزی تو کمد لباسم نیست،لوازم ارایش...هیچی ندارم انقد که رعایت جیبشو کردم اخرشم این شد

آره دقیقا ب شوهرت بگو کور خوندی من نشستم سر خونه زندگیم ناراحتی ت برو از خونم بیرون

به خودم سخته دیگه پول نمیده بده ام خیلی کم میده کرایه ماشین پیدانمیکنم برم خونه مامانم،صب تا شب تو خونه دق میکنم فقط