2777
2789
عنوان

داداشم با چاقو زد دستم بخیه خورده

588 بازدید | 24 پست

اول از همه نیایید بگین چون سن بلوغشه و... این تخمه س..گ قشنگ مامانمو میگیره میزنه . یه هفته قبل بشقاب پرت کرد پای مامانم شکست گچ گرفتیم به بابام نگفتینم این توله زده تا شر نشه  . هی فقط دنبال بهونه تا دعوا راه بندازه از من به شدت کینه داره چون مامانم هی جلوش کوتاه میاد ولی من کتکم بخورم نمیزارم ازم ببره 

هی میگفت کامپیوتر مامانم گرونترین براش خرید در صورتی که اونقدرا هم پول نداریم باز مامانم میزد میگفت وای فای . حالا بهونشاین بود که مانیتور گرونتر میخوام مامانم که پاش گچ گرفته رو داشت میزد حرو.مزاده . منم از اتاق اومدم بیرون دعواش کردم گفتم بیشرف مامانمو حق نداری بزنی با چاقو آشپزخونه حنله کرد باهاش دعوا کردم دستمو زخمی کردم بابای بیچارم از سر کار اومد دیگه همه چیو بهش گفتم بچه ها بابام اصلا اعصاب نداره خود زنی میکرد . منم دیوونه شدم گفتم زنگ میزنم پلیس این لا.شیو ببرن ولی بعد تو ماشین که میرفتم بیمارستان به خاطر بابام پشیمون شدم دارم برای آزمون ارشد و سر دفتری میخونم . 

حالا عنتر امروز صبح هر بار داره پر روتر میشه میخوام فقط بکشمش روزی که بمیره قشنگ قر میدم فقط میگم الهی شکر که سقط شد

قرص اعصاب بریز تو غذاش بشینه سرجاش

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که از قانون سردرمیاری نمیشه زنگ بزنی بیان ببرنش کانون اصلاح تربیت؟ چه وحشیه جاش تو خونه نیست

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

آروم باش یکم... اگه زیر ۱۸ سال داره باید بگم طبیعیه متاسفانه

داداش من یه سرخری بود که حد نداشت..  الان کاملا عاقل  پخته و مرد شده

اکثرا تو این سن عصبی پرخاشگر و فاز لاتی برمیدارن

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
تو که از قانون سردرمیاری نمیشه زنگ بزنی بیان ببرنش کانون اصلاح تربیت؟ چه وحشیه جاش تو خونه نیست

میخواستم بزنم به خاطر بابام نتونستم میترسم له شه آبروش بره وگرنه داداشم سقطم بشه برام مهم نیست

از هیچکدوم از شما حساب نمیبره

کسی نیست ازش بترسه؟

چرا انقدر عصبی هست؟بچه بود اوضاع خونتون چطور بود؟

پشیمون نمیشه از کاراش؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿