2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده قهر خونه ما

679 بازدید | 25 پست

دیروز اینحا بود دیشبم بود صبح رفت الان با پدرشوهرم دعواش شده اومده خونمون محل زندگیمون یکجا هس چند دیقه فاصله هس تا خونمون برادرشوهرمم اوزده ۱۸سالشه میگ میخام بمونم همینجا نمیرم

خونه ما هم فقط تو سالن کولر داره نمیشه برم تو اتاق بخابم اوووف بگید چ رفتاری کنم چجوری باشم خوب و بد چیع 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر ۱۸سالع چرا اومده دیگه؟؟؟؟اونم از باباش قهر کرده؟

ای اسکله بخدا اگ رفتاراش ببینی میگی ای منگله

بزار حالا چندروز بمونه گناه داره اونم شرمندس ک اومده بدجنس نباش

ن نمیگم ک چرا اومده اگ بدجنس بوذم ک ی رفتاری میکردم ک نیاد

ولی خب ی اخلاقایی داره خودشو برادرشوهرم اگ روی خوش ببینن فکر میکنن دیگ لازم نیس برن

بی احترامی نکن بلاخره می‌ره نمی‌مونه الان دلش پره ولی شما سعی کن هیچ دلخوری بینتون پیش نیاد پشیمون میشی شوهرم ازت دلخورمیشه هر چقدر تو با مادرو برادرش خوب باشی همون قد تو دلش بیشتروبیشتر عزیز میشی مطمئن باش 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
ن نمیگم ک چرا اومده اگ بدجنس بوذم ک ی رفتاری میکردم ک نیادولی خب ی اخلاقایی داره خودشو برادرشوهرم اگ ...

پس زیاد خودتو اذیت نکن بابت پذیرایی هم معمولی باش.همشم نشین کنار اونا برو بیرون به کارای خودتم برس