2777
2789
عنوان

لاغری

228 بازدید | 13 پست

بچه ها من کاملا سوخت و ساز بدنم متوقف شده. بگید چکارکنم

تیروییدم کم کار بود ک البته الان 2 ماهه میزون شده ورزشم کردم اما وزنم تغیری نکرده.برای بالا بردن سوخت و ساز چ پیشنهادی دارید

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

زنجبیل و دارچین و چای سبز، ورزش، کم کردن کربوهیدرات 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امكان نداره كسي با رژيم مناسب و ورزش هوازي و شدت متفاوت وزن كم نكنه. 

فعلا ک شده دوماه خودمو کشتم با ایروبیک و رژیم ۱ کیلو کم کردم اونم الان برگشته

تیروئیدت چطوره الان ؟ آزمایش دادی دوباره؟ قرص میخوری؟ قند خونت چطور؟ مصرف کربوهیدرات و پروتئین و چ ...

الا 1 هستش روزی یدونه قرص میخورم بجز ۵شنبه وجمعه

قندم ۱۰۰ هستش ک دکتر زنان بهم متفورمین داده گفته واسه بارداری قندت باید بیاد پایین تر

واسم مهمون اومد😊 برمیگردم پیشنهادادتونو میخونم دوستای گلم

مخصوصا اگه کسی تجربه داره لطفا بهم بگه

الان سنم ۲۷ وزنم ۸۲ قدم۱۶۰ هستش😙

الا 1 هستش روزی یدونه قرص میخورم بجز ۵شنبه وجمعه قندم ۱۰۰ هستش ک دکتر زنان بهم متفورمین داده گفته و ...

خوبه الان قندت یکم بالاست که اونم قرص داده. فقط دقیقا بعد از غذا باید مصرف کنی متفورمین رو تا اثر داشته باشه.

کربوهیدرات کمتر بخور . پروتئین بیشتر مصرف کن . چربی هم حتما چربی های غیر اشباع امگا ۳ (مکمل یا طبیعی) به بدنت برسون . چریی های غیر اشباع رو فعلا فراموش کن و روغن کنجد ذرت زیتون رو به غذاها اضافه کن ولی به مقدار کم

واسه رژیم حواست باشه سوء تغذیه نگیری اگه نگرانی مولتی ویتامین روزانه یا حداقل ۳ بار توی هفته بخور . فیبر یادت نره . سبزی جات و مخصوصا خیار و هویج از افتاده شدن پوستت جلوگیری میکنه . کمبود ویتامین دی هم چربی دور شکم میاره که معمولا ما خانوم های ایرانی کمبود ویتامین دی داریم . حتما ازمایش بده 

در کنارش ورزش کن و نذار ضعف کنی که برعکس میشه . هر وقت گرسنه میشی یه چیز خیلی سبک به جز کربوهیدرات ها بخور 

واسه رژیم حواست باشه سوء تغذیه نگیری اگه نگرانی مولتی ویتامین روزانه یا حداقل ۳ بار توی هفته بخور . ...

شدیدا ویتامین d کم داشتم الان هفته ای یدونه قرص میخورم