2777
2789

سلام من مربی خوب بااخلاق با وجدان وحرفه ای اقای کربلایی رو معرفی میکنم البته ایشون غرب تهران اموزش میدن وسرشونم خیلی شلوغه باید خیلی معطل بمونین ولی کارشون حرفه ایه ارزش معطلیشو داره باایشون برین خودتون به حرف من میرسین شمارشونو میزارم 09108606882 اقای کربلایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من اقای کربلایی رو معرفی میکنم مربی خوب حرفه ای خوش اخلاق هستن اگه وقت خالی داشته باشن خیلی خیلی مربی خئبی هستن فقط بدیش اینه که وقت خالی نداره سرش خیلی شلوغه دوجلسه باایشون بری اندازه 5 جلسه با مربیهای دیگس 09108606882 اقای کربلایی

سلام ازنظرخودم فکر میکنم اقای کربلایی ازباانصافترین وعالی ترین مربی هستن وهرجا که دوستام میخواستن برن اموزش بهشون معرفی کردم اونها هم میشناختن خوب بودن مربی  این میشه که اسمش همه جا به خوبی نقل میشه  من بکسانی که میخوان رانندگی رو بصورت جامع اموزش ببینن حتما با اقای کربلایی برن اموزش خیالشون راحت باشه 09108606882