2777
2789
عنوان

شوخیه جبهه نگیرید

104 بازدید | 16 پست

حاضرید رنگ پوست تیره و موی کم و هیکل و قیافه مزخرف داشته باشید و تا آخر عمر هم مجرد بمونید 

ولی درآمد خوب(مثلا بالای ۴۰) داشته باشید و سال دیگه مهاجرت کنید اروپا(مثلا آلمان یا نروژ)؟

نه

قیافم معمولیه هیکلم معمولیه پوستمم گندمیه

پول بابامم بیشتر از ۱۵۰

تو این شرایط نیستم

ولی اگر یه سکی بودم که خانوادم وضع مالی خوبی نداشتن اره

هرچند که این اره چیزی نمیشه😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این وضعیت اقتصادی ۴۰ پولی نیس

مخصوصا بخوای اونور زندگی کنی

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
نه اینور میگم حالا بالای ۸۰ مثلا

۵۰۰ بالا باشه راضیم😂😂😂