2777
2789
عنوان

چرا بعضی از خانواده ها نفهمن

125 بازدید | 4 پست

مامانم اصلا خجالت نمی‌کشه همش تخریبم می‌کنه نمیگه این دخترمه اصلا براش مهم نیست انگاری نمی‌دونم عقل ندارع یا کلا بی فرهنگه

خونه کثیف بود بهش گفتم منم بهت کمک میکنم اون خیلی وسواسه گفتم حداقل یزره هم تمیز بشه غنیمته کارت جلو میوفته . به حرفم گوش نداد خودش تمیز کرد بعد به خالم زنگ زده غیبتمو می‌کنه😳میگه فلانی مگه برای آدم کار انجام میده😐😳خدا نصیب نکنه کار کردن اینو ( منظورش منم)!!!!

اونوقت خالم دخترش ی لیوان آبم براش جابه جا کنه سریععع به زبون میاره و به روی مامانم میاره

همین مامانم کاری کرده از چشم همه بی ارزش بشم با حرفای و قضاوتای بیجاش

گاهی اوقات فکرمیکنم این از الان اینطوریه پیریش چی میخاد بشه مثل مامانش بشه که بدبختم مامانشم عین خودشه. خدا می‌دونه که چقدر اینا عذابم دادن

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

چون نمی فهمن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما منظورتون از خونواده نفهم ، مامانت بود!؟کسی به مامانش نفهم میگه!؟خب نفهمی اگه میفهمیدی که به ...

نفهم فحش نیست صفته. شما همیشه نسبت ب حرفای بچه ی طرف گارد میگیرید فاز روشن فکرارو میگیرید خود اماما گفتن همینطوری که عاق فرزندی داریم عاق پدر و مادرم داریم 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️