2777
2789

یادتونه چند ساعت پیش تایپک زده بودم از اینکه شوهرم با عشق سابقش حرف زده دختره هم اسکرین هاشو فرستاده...شوهرم اومد خونه گفت که من مجبور بودم باهاش حرف بزنم چون دختر رفیقمه و فلان دختر مهربونی هستش دشمنی نداره که باهام بهش گفتم اون قصدش خراب کردن زندگی ما هست الا بلا گفت که دختر خوبیه باور نکرد رفت ماست بگیره از مغازه تو صفحه قفل گوشیش هرچی پیام میاد مشخص میشه منم رفتم حسابش زدم پیامک به شمارش اومد تو صفحه قفل منم رفتم تو حسابش دیدم باز دختره رو فالو داره و به استوریشم باز نگاه کرده همو بلاک نکردن که هیچ انفالو هم کردن اینا دیدن که من فهمیدم چزا شوهرم بعد قانع کردن من باز انفالوش نکرد داره استوری هاشو میبینه کلا دارم از حرص میمیرم من چطوری میتونم طلاق بگیرم ازش خانوادم حمایتم نمیکنن ولم کردن چون باهاش فرار کرده بودم کسی ندارم میتونم با این بچه چاره ای داشته باشم؟ خاهش میکنم کمک کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بدترین جمله بندی بود که تا بحال تو نی نی سایت خوندم جمله هات نه فعل دارن نه فاعل قاتی پاتی !!!! ...

چون الان ذهنش اشفته ست

شما اصل مطلبو بچسب

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

دقیقا گلم نمیدونم اصا چجوری تایپ کردی از حرص 

ولی بدون بایدباشو۶رت محکم برخورد کنی 

ولی نزار بهم برسن 

توک گفتی جایی نداری بری بشین خونه اتوحفط 

کن لااقل

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

عزیزم تنها راهی که داری اینه که کلا باهاش سرد بشی بیخیال فعلا زندگیتو بکن با روابطشم کاری نداشته باش ولی رابطه زناشوییت رو قطع کن یه زمان مریضی نگیری بگرد دنبال یکاری برای خودت یه حرفه یادبگیر

بچتم که یکم بزرگتر شد اقدام به جدایی کن مهریه هم اگه داری کامل بگیر 

چرا خب خام حرفاش شده بودم

زرنگ باش پس انداز کند

و به موقع بهش نشون بده و دست شو بزار تو گل 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار