2777
2789
چرا شبیه سوابق بیمه اس

بله سوابق بیمه است.

اما چقدر دردناکه. 30 سال کار کنم. حقوق بیست روز بگیرم. حداقل حقوق و دستمزد زیر ده میلیون!!!!!!!!!!!!

یه عمر و جوونی دادم برای این حداقل زیر ده میلیون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلتون چیه؟چرا با ۲۰روز بازنشست بشید؟

کارمند واحد مالی توی بخش خصوصی.

قانون 20- 42 برای زنان

زنانی که بالای 42 سال هستن. و سابقه 20 سال دارن. میتونن با حداقل حقوق بازنشسته بشن. پارسال 7 میلیون بود. امسال نمیدونم چقدره. اما زیر ده میلیونه

بنظرم بمون فعلا درخواست بازنشستگی نده بدرد نمیخوره این حداقل حقوق ک

چجوری بمونم. ؟ روزی 2 ساعت با اتوبوس و مترو توی مسیرم. ساعت کار 7 صبح تا 7 شب. جمعه ها یک هفته در میون اضافه کار اجباری. برای حداقل حقوق و دستمزد.

دو تا بچه کوچک دارم. تقریبا 3 ساله. دوقلو. 

صبح 5 از خونه میزنم بیرون .  9 شب میرسم خونه. داغون شدم. نود درصد حقوقم کرایه رفت و برگشت و هزینه نگهداری بچه هام میشه. فقط سر کردم تا 20 سال بشه. 

دعا کن. عزیزم. شرمنده بچه هام نشم

چجوری بمونم. ؟ روزی 2 ساعت با اتوبوس و مترو توی مسیرم. ساعت کار 7 صبح تا 7 شب. جمعه ها یک هفته در می ...

چقدر شرایط سختی داری عزیزم.   وقتی بچها در میون هستن پول هیچ ارزشی نداره.خوب کاری کردی  پس