2777
2789
عنوان

از شوهر امون جایی تعریف نکنیم

425 بازدید | 24 پست

خانما سلام. 

یه سوال ذهنمو درگیر کرده ... 

شما هم هروقت از شوهرتون پیش دیگران تعریف میکنین همون شبش یه جوری حالتونو میگیره همسرتون که از تعریفی که کردید شرمنده بشید؟ مثلا به خواهرتون یا خالتون بگید من و شوهرم خوبیم با هم شوهرم توی کار سخت کوش و رفاه خانوادگی اولویتش و از این حرفا بعد شبش ی دعوایی راه بندازه ک خلاف چیزی ک گفتید ثابت کنه؟ 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش توکلاس یک خانمی که چند باری سلام علیک باهاش داشتم واسه نیم ساعت کنارش نشستم کل زندگیشو برام تعریف کرد چقدر دلش پر بود خیلی دلم براش سوخت چه شوهر مزخرفی داشت اصلا به خانمه نمیومد این همه سختی کشیده باشه واقعا سفره دلتون باز نکنید اخه چرا باید به هرکسی همه چی بگین

چند روز پیش توکلاس یک خانمی که چند باری سلام علیک باهاش داشتم واسه نیم ساعت کنارش نشستم کل زندگیشو ب ...

بعضیا دلشون پره بهشون خیلی فشار اومده بعضیا هم سبک مغزن و نقشه دارن حالا نمیدونم این کدوم بوده

یا یکی میاد خونت وقتی زندگیتو میبینن اونم بعدش ی داستانی پیش میاد☹️

اصلا نمیدونم چ حکمتی حتی وقتی نیت اینو نداری که پز بدی یا تعریف خاصی کنی 

چند روز پیش توکلاس یک خانمی که چند باری سلام علیک باهاش داشتم واسه نیم ساعت کنارش نشستم کل زندگیشو ب ...

نه عزیزم من اصلا همه چیو نمیگم مثلا خالم میگه چرا این سری مرخصی نگرفت برید مسافرت منم در حمایت ازش مثلا گفتم بنده خدا خیر ببینه همه فکر و زکرش کار واسه برنامه های بعدیمون خداروشکر خانواده دوست . همین حرف بعدش چپه میشه 

بعضیا دلشون پره بهشون خیلی فشار اومده بعضیا هم سبک مغزن و نقشه دارن حالا نمیدونم این کدوم بوده

به نظرم به اینجور ادما فشار میاد من یه شهری زندگی میکنم که این موردا زیاده تو اتوبوس دو دقیقه زنا کنار همن  همه ی خانواده و پیشامدهای زندگیشون رو تعریف و توضیح میدن 

ادمیزاد چیه مگه کم میاره خب

دقیقا کم اوردن راست میگی با دوتا تراپیست هم میخای حرف بزنی یه طوری پول میگیرن ک ی بار دیگ میشه رو دوشت ب مادر و پدرت بگی ی طوری حرص میخورن ک دیگ سمم بک بشی. ولی من به هیچکس چیزی نمیگم از مشکلاتم 

سلام عزیزم‌شما آموزش ناخن داری؟؟

سلام تدمه جون خوبی گلم درخواست دوستی دادی من دستم خورد رد کردم اشتباهی درخواست میدم قبول کن 

اره عزیزم اموزش میدم جیگر جان