2777
2789
عنوان

شما اگ اقوام درجه یک فوت بشه چند روز میرید فاتحه و خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 31 پست

پسرعمه ی مامانم چن روز پیش فوت شد،مامانم و خاله هام دوروزاونجابودن شبم موندن پیششون،دیگه مراسم تشییع وختم ودعای کمیل وهمونحابودیم،ازقبلش حتی می‌رفتیم خونشون،نمیشه واقعاتنهاشون گذاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم داییش فوت کرد، خاکسپاری با بابام رفتن، ناهار هم خوردن و با هم برگشتن.

شب ما رفتیم عروسی، مامانمم تنهایی رفت اونجا .

مجلس سومش هم همه دعوت بودیم ناهار، بعد ناهار برگشتیم.

مجلس چهل رفتیم باز ناهار و ماها برگشتیم ولی مامانم لباس خریده بود برای دراوردن لباس سیاه، بعد دم دمای غروب برگشت

چقدر بی درک هستین حالا پاشید ی چیزی درست کنید نمیرید از گشنگی!!!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چقدر بی درک هستین حالا پاشید ی چیزی درست کنید نمیرید از گشنگی!!!!

من اشپزی بلد نیستم واقعا وگرنه درست میکردم 

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

ما درجه یک باشه خونش میمونیم تا سوم البته زحمتی هم به طرف نمیدیم همه کاراشون میکنیم غذا براشون حاضر میکنیم تنهاشون نمیزاریم بعد سوم هم هر پنج شنبه بهشون سر میزنیم

تا ۴۰ ام طرف در بیاد 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

فوت کرده عموم عمم ولی بابام میرفت ی نیم ساعتی مینشستن برمیگشتن

کسی ک شاغله فرق میکنه..در کل مردا یکجا نمیتونن بمونن به مدت زیاد

ولی خانم ها همدردی بیشتری میکنن و طرف مقابل بیشتر درک میکنن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

فوت کرده عموم عمم ولی بابام میرفت ی نیم ساعتی مینشستن برمیگشتن

بآبان خیلی سنگ دله 

من هیچ وقت دوست نداشتم مراسم تعزیه و عزا برم تا اینکه مادربزرگم که خیلی دوستش داشتم فوت شد دوستام و رفیقام اومدن پیشم خیلی دلگرم شدم و خوب بود از اون زمان بیشتر مراسم ها آشنا ها دوستان دور ویانزدیک رو حتما میرم اون موقع درک نمیکردم