2777
2789

مثلا یکی بهم بگه خیلی خوشگلی عصبی میشم نمیدونم چرا...حس میکنم منو نفهم گیر اورده داره مسخرم میکنه

در حالی که کافیه یکی یه حرف منفی بزنه مثلا بینیت خیلی بزرگه...تا ابد یادم میمونه!

من و دوستم تو یه جایی میرفتیم که داوطلبانه کار کنیم

بعد برای دوستم پشت سر هم هی خواستگار میومد توی جمع...

شما فکرشو بکنید توی 10 12 روزی که ما اونجا بودیم هر روز نزدیک 15 16 نفر خواستگار میومد!

و ما چون رفیقیم با همدیگه صمیمی کنار هم جفتی کار میکردیم

من اصلا ادم حسودی نیستم حتی خوشم میومد اونایی که از من میومدن ادرس دوستمو میپرسیدن

بهرحال خوشبختیشو خیلی دوست دارم

ادامشو پست بعد میگم طولانی نشه

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

من چایی میگرفتم و دوستمم پشت سرم قند میداد

هی از من رد میشدن ولی اونو نگه میداشتن که مجردی؟ و ادرس و شماره تلفن میخواستن

من اصلا حس ناراحتی نمیکردم چون خودم نامزدم نیازی به خواستگار ندارم

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم سینی رو پر کنیم چایی رو برگردونیم که دوتا از خانومایی که خواستگار دراومده بودن نمیدونستن من اومدم اینورتر و پشت سرشونم

یکی به اون یکی گفت اونی که خواستگاریش کردم خوشگله اون یکی که کنارشه خیلی زشته انگار از قبر کشیدیش بیرون

بغضم گرفت

خیلی بد بغضم گرفت

سینی چاییو برداشتم رد شم گفتم اگر اجازه بدید رد شم برگردم تو قبرم

مگه کجا کار می‌کنید روزی ۱۵تا خوااااستگاردوستت خوشگله؟

کار نه اونجوری

کمک داوطلبانه

دوستم اره خیلی خوشگله

عزیز منم شرایط تو رو داشتم درک میکنم با دختر عمه ام هر جا میرفتیم از در و دیوار براش خاستگار میریخت هم ماماناشون هم خود پسرا 

چون خوشکل بود و سفید 

ازاونور چون پدرش فوت شده بود ارث هم داشت همه حوونای فامیلم ازش خاستگاری کرده بودن حتی اونا که پسرشون ازش یکی دوستلی کوچیکتر بود 

هرطور شده میخواستن طورش کنن

واقعیتش من گاهی غصه میخورم با اینهمه کمالات دیده نمیشم ولی دختر عمم رو دوست داشتم 

ولی حالا بگو مگه یه ادم چقدر میتونه شوهر کنه چه هزارتا داشته باشی چه یکی فقط میتونی یکیو انتخاب کنی 

منم تک و توکی خاستگار داشتم و شوهرمو انتخاب کردم 

اونم ازدواج کرد 

الان هردو خوشبختیم و معمولی و مشکلات زندگی واسه هردومون هست شوهر اونم خیلی روش تعصب داره که بیرون نره و حتما چادر بزنه...ببین این خوشکلیش کار دستش داد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیز منم شرایط تو رو داشتم درک میکنم با دختر عمه ام هر جا میرفتیم از در و دیوار براش خاستگار میریخت ...

منم سبزه ام... خیلی بدم میاد:)

منم سبزه ام... خیلی بدم میاد:)

نباید بخاطر اینکه اون خاهان بیشتر داره تو اعتماد به نفستو از دست بدی 

بهتره اینطور فکر کنی اونی که خوشکله این زیباییش اسباب دردسرشه هرکسی چشم ناپاک داره بهش 

و اونایی میان سمتش که ملاکهاشون ظاهریه و ادمهای طاهربینن 

من به شخصه مردهایی که انقدر ظاهربینن فقط به قیافه توجه میکنن خوشم نمیاد اینا حتی داماد بشن باز چشمشون دنبال زیبایی دیگه میره 

اما کسایی که معیارشون اخلاق هست ادمهای پایدارتریند 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی