2777
2789
عنوان

از شوهرم جدا بشم یا نه🧐

154 بازدید | 11 پست

۲۲ سالمه ۱۸ سالگی ازدواج کردم بچه نیاوردم بخاطر درگیری هامون 

شوهرم عصبی.  بددهن. همش سعی داره من هرکاری میکنم بگه بده اشتباهه مسغرم‌میکنه و همیشه میگه اون کاری ک من انجام میدم خوبه و تو عقل نداری و...،خودشیفته.۵ ۶ بار کتکم زده. هیز هول .پول نداره خونه نداره .ماشینش هم ب اسم باباشه.خونوادش خیلی درب و داغون و بی فرهنگ و بسیار نیش و کنایه زن و دخالت کن و دعوا بنداز هستن.همش پول میکنن از شوهرم.

خیلی اختلاف فرهنگی داریم خونه پدر من بالاشهر و چندین خونه و باغ و...داره. تحصیلات هممون خوبه خودم لیسانسم دارم میرم سرکار، برادرم پزشکه، پدرم دکترا داره استاد دانشگاه و یک مسئولیتی هم تو شهرمون داره ،اما خونواده شوهرم تو روستان و بی سواد درحد کلاس ششم سواد دارن ولی خیلی ادعا دارن و بشدت تفکرات ۱۰۰سال پیش دارن.

خونوادم حمایتم میکنن میگن جداشو ازین بهتر شوهر میکنی ،اینم بگم من نامادری دارم و با نامادری باید زندگی کنم ،نه ک خیلی بد باشه ولی خوبم نیست ،اما خب حمایتم میکنن جدا بشم .

ویژگیهای مثبت شوهرم خسیس نیست، ابراز محبت کلامی فقط کلامی درعمل محبت نداره و بدی میکنه و همیشه برعکس حرف منو انجام میده و ب حرفم گوش نمیده ولی کلامی فقط قربون صدقه میره و بوس و بغل و اینا داره،ی کارمند سادس شغل داره،تیپش خوبه،تو رابطه هم خوبه ،تو درس خوندن و سرکار رفتن هم حمایت میکنه ک برم 

الان هم کلا ۳۰۰تومن پول نقد داشت من رفته بودم قهر تازه اومدم، اون ۳۰۰ تومنم زده ب اسم باباش میگه زدم ک نره واسه مهریه تو

ماشینش هم ب اسم باباشه خونه هم نداره 

پس موقع انتخاب عقلت کجا بود ؟

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اژن خانواده ی با فرهنگت چطور شد که با اینها وصلت کردن؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعد اژن خانواده ی با فرهنگت چطور شد که با اینها وصلت کردن؟

اونموقع خیلی نقش بازی میکردن قبل عقد 

خیلی مودب و محترم و هر چی شما بگين این مدلی بودن بعد عقد یهو خودشون نشون دادن

دیدم کادوهای عقدمون شاباشامون برداشتن ندادن فحش ناموسی دادن ،میگفتن بابات باید خونه ماشین بده

ایشون قبل شما فکراشو جلو جلو واسه طلاق کرده برنامشم ریخته همین که سند ماشین و پولش به اسم پدرشه یعنی ...

آره مامانم میگه ن تو اونو دوست داری نه اون تورو.

فقط ی وابستگی تو داری ب اون 

اونم مرده، ب فکر منافع خودشه

به نظر من سنت کمه تا دیر نشده وازش بچه دار نشدی جدا شو...میگی هم دست بزن داره هم هیز و هول هستش هم عصبی و بی پوله خب اگه میتونی با ایناش کناربیای ادامه بده اما اگه نمیتونی برو خودتو نجات بده

به نظر من سنت کمه تا دیر نشده وازش بچه دار نشدی جدا شو...میگی هم دست بزن داره هم هیز و هول هستش هم ع ...

کنار ک نمیتونم بیام چندبار قهر رفتم 

ولی تنها مشکلم اینه ک بهش وابستم 

کنار ک نمیتونم بیام چندبار قهر رفتم ولی تنها مشکلم اینه ک بهش وابستم

ببین شوهرمنم خیلی دوسم داره همش میگه تو ولم کنی میمیرم و ازاین حرفا ..اما من فکر میکنم به سه دلیل تو این برزخ هستم که نمیتونم الان تصمیم بگیرم

یکیش اینه که منم فکرمیکنم بهش وابسته شدم

دومیش اینه که دلم براش میسوزه میگم من اگه برم داغون میشه شوهرم جزمن هیچکی رو نداره بچه طلاقه یه پدرمادر بی عاطفه داره که اصلا هیچ وقت سراغشم نمیگیرن تک وتنهاس

و دلیل بعدیمم اینه که پول ندارم جایی رو اجاره کنم زندگی کنم چون خانواده خوبی ندارم ازخونمون بیزارم نمیتونم مامانم اخلاق تندی داره باهاش نمیتونم بسازم