2777
2789

؟ اصلا هیچ اتفاقی نمیوقته

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب انتظار دارید چی بشه؟

آرام بشم هیچی به هیچی بعضیا وقتی انجام میدن چنان میان تعریف میکننا

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

قرص زینک میخوری یه دونه فرداش کل موهات درمیاد؟ آمان بده شایدم درس اینکارو نمیکنی وگرنه از روز اول تغ ...

فقط خوابم میگیره

قرص زینک فرق داره با مدیتیشن

آرام بشم هیچی به هیچی بعضیا وقتی انجام میدن چنان میان تعریف میکننا

اول اینکه مدیتیشن وقتی درست انجام بشه تاپیر داره هر وقت حین مراقبه ذهنتون ساکت بشه یعنی دارید درست انجامش میدید و اینکه قرار نیست طی چند روز تغییری حس کنید و باید صبور باشید و حتی ممکنه به خاطر برون ریزی و پاک شدنشون افکار و خاطرات دوباره تازه بشن و تا یه مدت حالتون بد بشه 

کاربر آقا