2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

76 بازدید | 5 پست

مامانم واقعا اذیتم میکنه.  هر چی میخرم میزنه تو ذوقم ارزو ب دل موندم ی بار ی چیزی بخرم نگه برا چت بود . الان یه کتاب ک سفارش داده بودم رسیده ی ساعته دارم بالا سرش گریه میکنم انقد بهم حرف زد میگم خب ی بار بخاطر خدا ی بار بزار از زندگیم لذت ببرم . یا وقتی میرم بیرون با دوستام کلی حرف بهم میزنه . ازون بدتر برگشته میگه من‌اگه ولت میکردم معلوم نیس سر از کجا درمیاوردی :)))) . بخدا اتیش میگیرم وقتی این حرفا رو میزنه . تصورش از مادر خداس میگه باشه من هر چی از دهنم در میاد میگم میزنم تو ذوقت کلی مشکل روانی برات درست میکنم ولی تو حق نداری جواب منو بدی و اعتراض کنی.خسته شدم دیگه 

برای منم اینجوریه 

مثلا درباره یه چیزی صحبت میکنیم 

اولش میگه آره درکت میکنم و ...

بعد جلو خانواده همونو میکوبونه تو سرم ... انگار نه انگار قبلش براش توضیح دادم که دلیلش چی بوده 

یا درد و دلای منو

پیاز داغشو اضافه میکنه به بقیه میگه منو بد جلوه بده 

نمیدونم واقعا چرا این کارا رو میکنن☹

More water flowed under the bridge, people changed their minds

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این دیگه چه مادریه؟بگو اصلا چرا منو بدنیا آوردی؟منو بدنیا آوردی که اذیتم کنی و آزارم بدی و تحقیرم ...

تازه میگه تو احترام‌ منو نگه نمیداری . ن تروخدا بزار تشویقتم کنم‌بابت این رفتارات

تنها دلیل اینکه بعضی از مادرا اینجور با فرزندشون برخورد میکنن اینه که فرزندشون رو دوست ندارن.جدی میگم.حالا به همین مادر بگو تو چرا منو دوست نداری میگه من؟من چطور دوستت ندارم؟من که اینهمه کار برات میکنم

آره دارم میبینم افسردگی به بچه ات دادی و جلوی همه زشتش میکنی و آبروش رو میبری

اینجور مادرا با این رفتاراشون باعث افسرده شدن بچه هاشون میشن

نوجوونی که حدودای ۱۶ یا ۱۷ سالشه بجای اینکه شاد باشه زندگیش با افسردگی میگذره