2777
2789
عنوان

دلیل افسردگیم اینه ک نیازمو سرکوب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 83 پست

چند سالتونه؟ شاید قراره دیرتر ازدواج کنید و شاید این امتحان تون باشه نمیدونم واقعا. منم خیلی طول کشید تا موقع ازدواجم. دوست داشتم از سن ۱۵،۱۶ سالگی ازدواج کنم اما یک خواهر بزرگتر داشتم و مادرم مخالف بود. ۲۲سالگی ازدواج کردم. ولی واقعا از خدا میخواستم و نماز جعفر طیار می‌خوندم که معروفه به ازدواج.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنترل شهوت توسط یه ادم مجرد بسی راحتتره تا متاهل .کافیه خودارضایی رو‌شروع کنی دیگه معتادش میشی

شما فک کن اصلا متاهلی باشم که شوهرم به رحمت خدا رفته و خاستگار نداشته باشم، به قول شما که کنترل کسی ک تجربه کرده سخت تره، اون وقت چ کنم وقتی خاستگار نباشه 

بعد اینجا کسی درباره خودار ضایی حرف بزنه همه اه و پیف میکنن وقتی شرایط ازدواج نباشه، خودار ضایی بنظر ...

عزیزم من زمان مجردی اینکارو کردم ولی بعد برام وسواس فکری ایجاد کرد بعد هر دفعه که انجامش میدادم بیشتر افسرده میشدم شاید فقط اون لحظه برات خوش باشه ولی اونم فکرش بدتر آدمو افسرده میکنه خداروشکر بعدها ترک کردم

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

شما به این کار اعتیاد پیدا کرده بودی که حالت بدتر شده بود

کسی که شروع کنه حتما اعتیاد پیدا میکنه اینو مطمئن باشید اگه خودتون تجربه نکردید واقعا حرف منو متوجه نمیشید

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"