2777
2789

من امسال میرم دهم یکی از رشته های کاردانش میرم

به زبان علاقه دارم یعنی شدید بعد شیش سال موفق شدم تا بابامو راضی کنم برم کلاس زبان، از پایه شروع کردم در کنارش میخوام با کتاب های دیه زبان انگلیسیمو تقویت کنم 

یه منبع چیزی اگه میدونین کمک کنین

چون میخوام تو این سه سال کل تمرکزمو بزارم و تلاشمو کنم 

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

عزیز دلم به نظرم به این رشته و آینده اش بیشتر فکر کن. در مورد منابع، من خودم دو سال کلاس رفتم بقیه اش رو با کتاب و موسیقی و فیلم و سریال یاد گرفتم. مهمه که اول گرامر برات جا بیافته، مجموعه practice makes perfect مخصوص گرامر برای تمرین خیلی خوبه پی دی افش هم هست. کتاب هم اون موقع ها ما American English file کار میکردیم الان هم دوستم معلمه دیدم همینو درس میده. با اینا زبان رو یاد بگیر بعد با اون کتاب و فیلم و این چیزا تقویتش کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به زبان علاقه داری و هدفت کنکور زبان، بهترین رشته رو انتخاب کردی به نظر من 

بهتر از کسی که زبان خونه بپرسی بهتر راهنماییت میکنه از معلم کلاس زبانت بپرس یا کسایی که دانشجو زبان هستند کمک بگیر و اینکه بهتر با همکلاسی هات در باره هدفت هیچوقت صحبت نکنی چون ناامیدت میکنن 

عزیز دلم به نظرم به این رشته و آینده اش بیشتر فکر کن. در مورد منابع، من خودم دو سال کلاس رفتم بقیه ا ...

ممنون 💖

ممنون 💖

موفق باشی. همه اینها که گفتم پی دی افش هست. گروه های تل هم هست که میتونی عضو بشی منابع معرفی میکنن یا مکالمه تمرین میکنن یا چیزای اینطوری. برای تمرین مکالمه و اینا هوش مصنوعی هم کمک خوبیه. 

اگر به زبان علاقه داری و هدفت کنکور زبان، بهترین رشته رو انتخاب کردی به نظر من بهتر از کسی که زبان خ ...

ممنون 💞 بازم میرم از معلمای کلاس زبانم میپرسم

تازه یه پنج ماهی میشه شروع کردمA1

تا سال کنکور سعی کنید به intermediate برسید حداقلللل

چون اذیت میشین تو دانشگاه, همش انگلیسی صحبت میکنن

زبان ۳ تا گرایش داره

گرایش ترجمه رو بخون همه جا میتونی کار کنی دستت باز تره

و سعی کن ۴ تا اسکیل رو هم تقویت کنی

پادکست/فیلم/کتاب/آهنگ/منابع درسی

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

TOP NOTCH

American English file

فک کنم کتاب ۵۰۴ کلمه هم هست 

و پیوسته بخون حتما 

کانال های تلگرام و پیج ها اینستاگرام که اموزش اینگلیسی دارن رو ببین 

یوتیوب هم که خودش دانشگاهه سرچ کن ببین 

فیلم و سریال و موسیقی هم بیین برای تقویت مکالمه 

سلام ...یه سوال...از هنرستان و رشته های فنی هم میشه لیسانس زبان قبول شد؟

زباد در این مورد اطلاع ندارم 

ولی رشتت هرچی که باشه میتونی بری کنکورشو بدی 

بعد تو دانشگاه ادامه بدی 

تا سال کنکور سعی کنید به intermediate برسید حداقللللچون اذیت میشین تو دانشگاه, همش انگلیسی صحبت میکن ...

ممنون💖

تو این سه سال تمام سعیمو میکنم سطح زبانمو ببرم بالا^^

TOP NOTCHAmerican English fileفک کنم کتاب ۵۰۴ کلمه هم هست و پیوسته بخون حتما کانال های تلگرام و پیج ...

ممنون 💞