2777
2789
عنوان

خواهرا میخام جدا شم میشه بیاین💕💕

289 بازدید | 16 پست

اختلاف ما اصلا معلوم نیست سر چی بود ولی خانواده شوهرم پشتشن ک طلاق بده و همش مجابس میکنن ،ما یکی دو روزه درخواست طلاق توافقی دادیم مشاوره هم آشنایی شوهرم بود گفت نمیخاد بیاین ،،،من خیلی احساساتیم با اینکه کلی بهم بدی کرده و واقعا فهمیدم دوسم نداشته همش استرس و بی تابی دارم مخصوصا صبحا ک بیدار میشم با فکر اتفاقاتیه ک میخاد بیوفته و درحد حالت تهوع استرس میگیرم ،،،چیکار کنم 🥲🥲

دارم روزهای پر استرسی رو میگذرونم برام دعا کنید،باهم مهربون تر باشیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ،باید سعی کنی قوی بشی

نمی‌دونم چیکار کنم فکر کنم اون اصلا عین خیالش نیست من دارم خودمو نابود میکنم 🥲

نمیشه با شوهرتون صحبت کنید با یه هدیه دوباره به یه مناسبتی با هم باشید؟

شوهرم پشیمون شد اومد دنبالم ،فقط یکشب خونه موند،دیگ خونه نمیومد باهام حرف نمی‌زد من واقعا دیگه خسته شدم میخام فقط بیخیالش بشم نمی‌دونم چجوری ،بچه هم ندارم 

شوهرم پشیمون شد اومد دنبالم ،فقط یکشب خونه موند،دیگ خونه نمیومد باهام حرف نمی‌زد من واقعا دیگه خسته ...

ازدواجها

نمیشه که سر بی حوصلگی الکی به هم بزنیدش

اصلا به تبعاتش فکر کردی

شوهرت رو از دست بدی که خوب نیستش

هرکاری هم بکنی اون اومده خواستگاریت پس میخواستتت که اومده دیگه

بالاخره به غیر این اواخر کلی با هم خاطره داشتید دیگه نداشتید؟!

شاید همسرتون تازگیا بی حوصله شده باشه ولی از شما انتظار می‌ره که واسه حفظ زندگیتون تلاش کنید

یه بار ایشون اومده دنبال شما یه بارم شما برید دنبالشون خوب😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷

بازم خودتون بهتر میدونین این فقط یه نصیحت خواهرانه بود

حیفه زندگی ای که بیخود بپاشه

الله ربنا
ازدواجهانمیشه که سر بی حوصلگی الکی به هم بزنیدشاصلا به تبعاتش فکر کردیشوهرت رو از دست بدی که خوب نیس ...

من جای شما بودم سعی میکردم بجنگم واسه ادامه زندگیم

چون حقمه همسرمو حفظ بکنم😍

الله ربنا
من جای شما بودم سعی میکردم بجنگم واسه ادامه زندگیمچون حقمه همسرمو حفظ بکنم😍

منظور جنگیدن با فردی نبود منظورم تلاش واسه برقراری روابط مسالمت آمیز با خونواده شوهر و اقرار به علاقه به ایشون و عدم تمایل به جدایی پیش خود شوهرتون و خونواده ها هستش😍🌷

الله ربنا
ازدواجهانمیشه که سر بی حوصلگی الکی به هم بزنیدشاصلا به تبعاتش فکر کردیشوهرت رو از دست بدی که خوب نیس ...

فدات عزیزم ما همه تلاشمون رو کردیم من تقریبا ۱سال و نیمه ک با این وضعیت دارم تلاش میکنم آنقدر خوبی کردم بهش نمیتونه مستقیم بهم توهین کنه فقط میگه برو داری حیف میشی،🙂

نزار به خاطر خونواده شوهرت زندگیت از هم بپاشه اگه شوهرت رو دوست داری خودت تلاشت رو بکن نزار اونا خوش ...

شوهرم بخاطر مهریه طلاقم نمی‌داد الان مامانش گفته ی مبلغی میدم طلاقش بدع شوهرم بسیار مشتاق شده ،من کلی خواهش کردم زندگیمونو خراب نکنیم کلی گریه کردم ولی اصلا ...خودم بدتر کوچیک شدم

شوهرم بخاطر مهریه طلاقم نمی‌داد الان مامانش گفته ی مبلغی میدم طلاقش بدع شوهرم بسیار مشتاق شده ،من کل ...

عجب 

آخه همینجوری بی دلیل؟!!

یعنی دوست نداره؟

دعوا کردین چیزی ازت دیده؟

خدایا شکرت🤍