2777
2789

بچه ها پنج شش ساله با یه نفرم

پسره خوبیه

خانواده خوبی داره 

تک فرزندم هست

تحصیل کرده

اما دو سه تا مشکل بزرگ داریم

اول اینکه وضع مالیش خوب نیس

دوم اندامش خبلی خیلی خیلی لاغره چاق نمیشه اصلا باشگاه دکتر تغذیه رفت انگار نه انگار.

و اینکه فکر نمی‌کنم خانواده اجازه ازدواج بدن

خیلی مهربونه تاحالا یه دروغم نگفته

موندم بین موندن و جدایی😭😭😭😭گاهی فکر خودکشی به سرم میزنه اخه گناهم چی بود مگه از خدا چی خواستم چرا شرایط درست نمیشه

خیلی دوسش دارم تاحالا یک شبم قهر نبودیم اما از فکر و خیال دارم نابود میشم😭😭😭😭😭😭😭😭

چیکار کنم من اخه نه توان جدایی دارم نه موندن تو این رابطه 😭😭😭

خودم میگم کات کنم موقعیتش که پیش بیاد یا بخوام کات کنم میمیرم انگار دنیا رو سرم خراب میشه😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر بیشتر بمونی کات کردن سخت ترهمرگ یه بار شیون هم یه بار

وای اخه اصلا نمیتونم نمیدونم چه گلی بگیرم بسرم حتی بهونه ام ندارم برای کات کردن تا قانعش کنم 

خودمم واقعا برام سخته 😔😔نمیدونم چیکار باید کنم

شما نیمه پر لیوان رو ول کردی نیمه خالیشو چسبیدی؟عجب

واقعا نمیدونم چم شده اوایل اصلا اینجوری نبودم الان نمیدونم چه مرگم شده چه خاکی بریزم تو سره خودم شب و روز با خودم درگیرم همش فکر و خیال میکنم 😔

چراکم میارین ازخدامایه میزارین بهتون عقل وچشم داده همون اول دیدی که‌خیلی لاغره وامکان چاق شدنشم نیست واینکه هرمردی تلاش کنه کم کم وضع مالیش خوب میشه اگه میبینی نمیتونی باهاش باشی بیخیالش شو چون زندگی شوخی نیست بعدابگی چراقبولش کردم ودیگه نمیخوامش

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

چجوری اینهمه ازعشقت بهش میگی بعدلاغریش اینقداذیتت میکنه پس عاشق نیستی شایدفقط واسه وقت پرکردن میخوایش.....وضع مالیشم ازاول میدونستی برات مهم بوداگه چراکاروبه اینجاکشوندی که تودوراهی بمونی

واقعا نمیدونم چم شده اوایل اصلا اینجوری نبودم الان نمیدونم چه مرگم شده چه خاکی بریزم تو سره خودم شب ...

وااا چندسالته؟ بخدا تو انگار دیونه شدی

اولا مردا هم بعد از ازدواج و داشتن رابطه اندامشون تغییر میکنه دوما وقتی این همه خصلت خوب داره دیگه چرا میخوای جدا شی و ممکنه با کسی آشنا شی ک ی درصد از خوبیای اینو نداره

ب هر حال اگ میخوای جدا شی هم جدا شو ما ک نمیتونیم ب زور بگیم ادامه بده یا ن حتما کات کن