2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. زندایی مامانم معده درد شد مرد. گویا قلبش بوده نفهمیدن. من چندمدت تصور میکردم قلبم درد میکنه رگام گرفته

بعدش فک میکردم رگای مغزم گرفته . بعدش تومور گوش. بعدش رماتیسم. بعدش فک میکردم یکی ازون چهار رگی ک ب مغزم خون میرسونه گرفته. بعدش فک کردم گوشم عفونت کرده. الانم احساس نازایی دارم

دکتر هم نمیرم😐😐میترسم برم

جدی گفتم بخدا .

میدونم عزیزم سوال من درمورد زیز بغل هست زیر بغل اگه دقت کنه انگار دو‌قسمته که حتی رویش موهاشون هم جهتش فرق داره قسمت بالایش میتونی دست بزنی انگار یه رگه عست بینم چیزاس دون دون گرد ریز حس میکنی یا نه 

لطفا با دقت نگاه کن خیلی برام مهمه  

من. زندایی مامانم معده درد شد مرد. گویا قلبش بوده نفهمیدن. من چندمدت تصور میکردم قلبم درد میکنه رگام ...

همه هم دریم

سوال من درمورد زیز بغل هست زیر بغل اگه دقت کنه انگار دو‌قسمته که حتی رویش موهاشون هم جهتش فرق داره قسمت بالایش میتونی دست بزنی انگار یه رگه هست بینم چیزاس دون دون گرد ریز حس میکنی یا نه 

چی شد ؟من نفهمیدم

سوال من درمورد زیز بغل هست زیر بغل اگه دقت کنه انگار دو‌قسمته که حتی رویش موهاشون هم جهتش فرق داره قسمت بالایش میتونی دست بزنی انگار یه رگه عست بینم چیزاس دون دون گرد ریز حس میکنی یا نه 

همه هم دریم سوال من درمورد زیز بغل هست زیر بغل اگه دقت کنه انگار دو‌قسمته که حتی رویش موهاشون هم جهت ...

نکنه اون چربی ها رو حس میکنی. ببین اگ چیز بدی باشه درد احساس میکنی. ولی ممنونم ک یادم انداختی غدد لنفاوی داریم. احتمالا بیماری بعدیم همینا باشن