2777
2789

سلام یه خلاصه مختصری میگم از زندگیم که بدونید جریان از چه قراره.من وشوهرم یکساله که رفتیم سرخونه وزندگیمون ولی خب بازم مثل عقدمون بحث ولجبازی بینمون بوجود آمد ویه سری حرفای ناراحت کننده زده ومنو مقصر کرد .منم فرداس بدون اینکه بدونه  و وقتی خونه نبود اول وسایلمو جمع کردم وپیام دادم که من دارم میرم این تو اینم زندگیت خلاصه مادرمم آمد دنبالم ویه بارمم مادرمم باهاش تماس گرفت واجازه گرفت که منو بره تا حداقل هر دو آروم بشیم وبعدش مشکلمون را حل کنیم بعدش هم رفتم خونه پدرم که بازم لج کرد ونیومد دنبالم تا 5ماه که من رفتم نفقه ومهریه مو گذاشتم اجرا وبرگه استرداد جهیزیه امم گرفتم .البته قبل از این که اقدام سه چهار باری بهش پیام وزنگ زده بودم که بیا تکلیف منو مشخص کن که نیومد میگفت تو رفتی خودتم برو دنبال کارهات.بعدشم که دیگه تو اولین جلسه شورا آمد ودرجواب مسول پرونده گفت من نمیخوام زنمو طلاق بده جایی راهم نه امضا میکنم ونه چیزی .حتی برگه استرداد جهیزیه رو

ومشاوره هم وقتی دید نظر مرد اینه به حرفام اهمیت نداد وگفت برید مشکلتون را حل کنید. که خلاصه اش میکنم به هرطریقی بود وبا آوردن بزرگتراش وقول مشاوره و....من برگشتم سر زندگیم

والان سر یه بحث کوچیک دیگه من از دستش ناراحت شدم ولی بجای حرف زدن باهام حرف نزد وبیخیال بود تا چهار روز که من حماقت کردم وروز چهارم یک دعوابه پا کردم که تو فلانی واین کار را میکنی واون کار رامیکنی....

اونم بجای اینکه آرومم کنه وبگه اشتباه میکنی در کمال خونسردی وبیخیالی میگفت تو درست میگی این شد که بدتر عصبانی شدم وبهش چیزای بدی گفتم واونم جوابمو داد وحرمت ها بینمون شکسته شدواز فردای اون روز اون  یه آدم دیگه شددیگه صبح که از خونه بیرون میره شب وقتی میاد که فقط بخوابه ،قبلش نهار میومد خونه،تو پذیرایی میخوابه اگه من بیام تو پذیرایی جایی دیگه را نگاه میکنه که منو نبینه ویا دراز کشیده دستش رو چشماشه،وخونش چیزی حتی از یخچال برنمیداره بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرطی تا اینجا معلومه دوتا بچه ازدواج کردن خصوصا شما سر هر بحثی بار بندیل و میبندی میری خونه مادرت این نشد زندگی مشترک ..حالا خوبه شوهرت دست بزن نداره ،معلوم کنترل خشمم داره با خونسردی دنبال راه حل عاقل تر داره جلو میره یا اینکه از اون تعریف کردی الکی ..اگه شوهرت اینجوریه واقعا تو رفتارت تجدید نظر کن 

اگه حرفایی که بهش زدی خیلی بد بوده و مقصر بودی برو عذرخواهی کن 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

آخرین تلاشتو بکن شب که اومد دراز کشید برو پیشش دراز بکش بغلش کن با هم حرف بزنین بگو تو یسری اشتباه داشت اونم همینطور این زندگی زندگی مشترک نیست هر جفت مون اینجوری تنهاییم باهم درستش کنیم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ب مردا گیر ندید .قهر کرد ک کرد ..مردا موقع دعوا ذهنشون بسته میشه .شماهم همون موقع مخای حرف بزنه.خب نمیزنه.لکرم بزنه یا فحش ب خودت و خانوادت یا کتک زدن و ...

هنوز اخلاق گند مردا دستت نیومده.بحث ک میکنی حتی بدترینش پای کسی وسط نکش

پنج ماه تونسته نبودتو تحمل بکنه مطمئن باش ازاین ب بعدم همین وضع ادامه میده باید کوتاه بیای اگه زندگیتو دوست داری باهاش حرف بزن یکم توکوتاه بیا باب میلش رفتارکن باهم حرف بزنین ببینین مشکل ازکیه بازبون خوش نه با بی حرمتی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

مشکل از سمت شما بیشتره تا آقا .

باید تغییر رویه بدی رو اخلاقت با همسرت وگرنه جدایی قبل از بچه دارشدن بهتره .

تو زندگی مشترک غرور هیچ جایگاهی نداره . این مردی که تو تعریفش میکنی با یکم محبت و درک کاملا مثل موم تو دستته .

الکی لگد به بختت نزن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین