2777
2789
عنوان

چ جوری ب معنویات نزدیک بشم

106 بازدید | 13 پست

میدونین من نزدیک دو سه سالی نمازامو اول وقت میخوندم اما یکسال ک درگیری استرس داشتم از خدا دور شدم ایمانم خیلی ضعیف شد میدونین من قبلا تو مشکلاتم با خدا حرف میزدم و کلی ارام میشدم الان ک با کسی حرف نمیزنم احساس میکنم خیلس تنها شدم و ایمانم ضعیف از دیروز باز استارت نماز اول وقتو زدم ب اضافه دوبار در هفته نماز شب نمیخام یه دفه ب خودم فشار بیارم ک قران و هرشب نماز شب و اینا ن میخام از نماز های اول وقتم شرپع کنم غیبت هامو کم کنم و قضاوت نکنم امیدوارم خدا توبه منو بپذیره و کمک زندگیم و سلامت روحیم بشع و دستمو بگیره چ راه هایی دیگ میدونین برااینک ب معنویات نزدیک بشم؟

ذکر 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب‌مرحوم آیت الله بهجت برای تقرب به خدا وآقا امام زمان:گناه نکنیدنماز‌اول وقت بخوانید

برای رغبت به نماز چی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

فشار به خودت نیار چون دلزده میشی قدمای کوچیک بردار..همین که تو جمع هستی میتونی مثلاً غیبت کنی ولی نمیکنی همین خودش یه قدمه همین که دست یکی رو میگیری کمکش میکنی میخاد یه وسیله باشه جاذبه جا کنی میخاد یه دعای خیر واسش باشه میخاد یه صدقه باشه همینا معنویتن..

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
باز هم‌همین‌دوعملنماز‌رو در هرحال اول وقت بخوانیدان شاالله‌راغب خواهید شد

ممنون

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

خوشبحال شما من از کلاس سوم نمازهامو میخوندم و عاشق حجاب بودم بدون اینکه کسی مجبورم کنه اما دو سال که گذشت نمیدونم چرا ایمانم خیلی ضعیف شد البته الان من دختر بدحجابی نیستم و محجبه هم نیستم اما نمازم رو هر کاری میکنم نمیتونم بخونم یعنی یادم میره بعد اینکه دوست دارم مثلا نماز صبح بیدار بشم اما نمیتونم😔😔😔

اما با وجود اینکه محجبه نیستم و نماز نمیخونم سعی میکنم از بقیه گناه ها دوری کنم. 

ادعایی ندارم ها و نمیگم که موفق بودم اما تلاشم رو کردم و میکنم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خوشبحال شما من از کلاس سوم نمازهامو میخوندم و عاشق حجاب بودم بدون اینکه کسی مجبورم کنه اما دو سال که ...

مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت : من مرتکب گناهی شده ام.

امام صادق(ع) فرمود :خدا می بخشه.

آن شخص عرضه داشت :گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگ است.

امام فرمود: اگر به اندازه ی کوه باشد خدا می بخشد.

آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگتر است.

امام فرمود : مگر چه گناهی مرتکب شده ای؟

وآن شخص به شرح ماجرا پرداخت.

پس از اتمام سخن امام صادق(ع) رو به آن مرد کرد و فرمود: خدا می بخشد ، من ترسیدم که نماز صبح را قضا کرده باشی.

از امام صادق(ع) پرسیدند که چرا کسانی که در آخر زمان زندگی می کنند رزق و روزیشان تنگ است؟

فرمودند : به این دلیل که غالبا نمازهایشان قضا است.

همچنین مرحوم آیت الله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (معروف به نخودکی) در وصیت خود به فرزندش می گوید:

اگر آدمی چهل روز به ریاضت و عبادت بپردازد ولی یک بار نماز صبح از او فوت شود، نتیجه آن چهل روز عبادت بی ارزش (نابود) خواهد شد.

فرزندم تو را سفارش می کنم که نمازت را اول وقت بخوان و از نماز شب تا آن جا که می توانی غفلت نکن.»

پسر هستم
مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت : من مرتکب گناهی شده ام.امام صادق(ع) فرمود :خدا می بخشه.آن ...

ممنون. 

سعی میکنم بخونم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻