2777
2789

سلام میدونید کجا خوبه برای غربالگری اول با دفترچه تامین اجتماعی؟ممنونم

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

شنیدم بیمارستان میلاد داره ولی شرایطش رو نمیدونم. 

حامله ای؟😎😎

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم بزمارستان فرمانیه هم دولتی قبول میکنه.

من خودم نسل امید رفتم آزاد بود ولی از کارش خیلی راضی بودم.عالی بود

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
شنیدم بیمارستان میلاد داره ولی شرایطش رو نمیدونم.  حامله ای؟😎😎

نه عزیزم تو خوبی؟

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
شنیدم بزمارستان فرمانیه هم دولتی قبول میکنه. من خودم نسل امید رفتم آزاد بود ولی از کارش خیلی راضی ب ...

نسل امید رو میدونم خوبه ولی با دفترچه قبول نمیکنه که

غربالگری دوم آزاده بگرد جایی ک قیمتش معقوله پیدا کن واس من کوادر با سکوانشیال شد320 انومالی مروار ...

بله عزیزم برای همین تاپیک زدم از شما بپرسم کجا قیمتش معقوله

میلاد نداره . نه سونو نه غربالگری . فقط آزمایشگاه داره

چه بد

کجا ساکنین؟

شرق تهران ولی هرجای تهران باشه میره برای خواهرم میخوام

آدرسش کجاست عزیزم؟

ازمايشگاه دنا وليعصر نرسيده به پل همت ازمايش من با دفترچه ارتش شد ٣٠ هزار تومن 

سونو غربالگري اول ١٤٠ ازاد دكتر برفه اي بيمارستان پارس 

سونو غوبالگري دوم ٤٥٠ دكتر شاكري بيمارستان پاستور نو