الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من خوبهاما خودم هیچوقت نتونستم عاشقش بشمفقط خدارو شکر میکنم که بد نیست وگرنه خوشبخت نیستمهم وضع ...
میفهمم چی میگی همه چی خوبه اما به دلت نیست باز خوبه مشکل دیگه ای نداری ؛من شوهرمو خیلیییی دوسش داشتم اونم همینطور ولی بخدا از دوست داشتنش پشیمون کرده گند زده به زندگیمون به تمام لحظه های خوبمون 😭😭😭😭
به نظرم خودت هم کمی رگه های افسردگی داری ها، منم گاهی اینجوری میشم، همسرت خیلی خوبه که خونه و ماشین ...
نه عزیزم چه افسردگی ؛اگر خونه ماشین بنامم کرده چون بهم اعتماد کامل داره هم خودش هم خانوادش خدا شاهد مادرشوهرم ماشین عوض کردید اونم بنام خودت بزن اینطوری خیالم راحت تره من مشکلم اینه همسرم بدون مشورت با من رفته کاری کرده حقوق که کلا میره پای قسط الکی بقیه بدهی هاشو که روز به روز دیر میکرد زیاد میشه چه طوری میخواد بده آدم باید یکم فکرکنه بعد تصمیم بگیره نه اینکه اینطوری گند بزنه به همه چی