2777
2789
الهی آمین 🙏🏻 انصافا همسرم آدم خوبیه پدر خوبیه ولی اینکه اینطوری خودسرانه بدون مشورت با من کار انجا ...

خیلی خیلی بده که مرد یا زن خود رای باشن مخصوصا مردا..یوقت میبینی زندگی رو به فنا داد....من حالا بابام خیلی زیاد مشورت میگیره...نامزدمم همینه مدام میپرسه نظرت چیه

اللهم عجل الولیک الفرج💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بدبیاریه نبایدسرزنشش کنی مردا خودشونو عقل کل میدونن مشورت نمیکنن دلیلت واسه پشیمونی خیلی کوچیکه

بد بیاری درست ولی نباید بدون مشورت با من کاری میکرد الان چندسال عقب افتادیم از همه چی ؛خودشم تو فشار میبینم میفهمم ولی منو بچمم اذیت میشم بهش میگم میرم نمی‌مونه میگه بری بخدا خودمو میکشم میگم حق طلاق بده میگه بدم همین فردا میری نمی‌دونم موندم بخدا ولی منم خیلی فشارم اونم تو این گرونی این همه قسط از کجا بیارم بدم 

من که ناراحتم برای بچم خیلی زیاد بخدا اصلا خودمو فراموش کردم تنها دغدغه م پسرمه 😭

منم همینم میگم از من که به بدترین شکل گذشت سرنمازام همه اش دعا میکنم بچه هام خوشبخت و عاقبت بخیر شن ان شاالله

اگر فقط مسئله پوله که رضایت بده ولی نه به آسانی مثلا بگو باید وکالت طلاق بدی من و اگر ندی من دیگه بر ...

میگه حضانت بچه میدم ولی حق طلاق بدم همین فردا میری اونو بیخیال شو نمی‌دونم واقعا ؛ بدبختی اینه هم خودش هم خانوادش خیلیییی خوب محترمن هیچ ایراد دیگه ای ندارم منو بچمم خیلی دوست داره نمی‌دونم 

خیلی خیلی بده که مرد یا زن خود رای باشن مخصوصا مردا..یوقت میبینی زندگی رو به فنا داد....من حالا بابا ...

حالا شوهر منم دنبال پول الکیه بااینکه خودش میدونه از این راه ها پول در نمیاد و احتمالش یک به ملیونه ولی بازم دنبالش هم فکر و ذهنش درگیره هم یه سره تو خونه با گوشی حرف میزنه طرفاشم هم زن هستن هم مرد که آدمای درست و حسابی نیستن ولی گوشش بدهکار نیست دیگه خسته ام کرده الآن تو حالت اغما به سر میبریم یعنی سکوت کامل اگه بچه هام خواب باشن حرفی بین ما نیست

بد بیاری درست ولی نباید بدون مشورت با من کاری میکرد الان چندسال عقب افتادیم از همه چی ؛خودشم تو فشار ...

تو قرار نیس فکر پول باشی شوهرت باید ب فکر باشه و خودش موظفه مایحتاجتونو جور کنه

بچتم کوچبکه خرجم نکنی براش بزرگ میشه الکی زندگیو تلخ نکن واسه خودت

مثلا طلاق بگیری قراره بچت تو پول غرق شع؟

حالا شوهر منم دنبال پول الکیه بااینکه خودش میدونه از این راه ها پول در نمیاد و احتمالش یک به ملیونه ...

خدا کمکت کنه اینجور ادما هیچوقت درست نمیشن مگه یا یجایی اساسی سرشون به سنگ بخوره که دست بردارن یا دعاکنی خدا اهلش کنه خیلی سخته...کل زندگی رو یوقت میبینی داد به فنا

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خیلی خیلی بده که مرد یا زن خود رای باشن مخصوصا مردا..یوقت میبینی زندگی رو به فنا داد....من حالا بابا ...

تو زندگی مشترک نباید بدون مشورت تصمیم گرفت الان آقا تنهایی فکرکرده‌گنده زده به زندگی من الان اومده میگه ببخشید گ و ه خوردم غلط کردم دیگه تکرار نمیشه چه فایده داره پیشمونی گند زده به زندگی من بچم

میگه حضانت بچه میدم ولی حق طلاق بدم همین فردا میری اونو بیخیال شو نمی‌دونم واقعا ؛ بدبختی اینه هم خو ...

یه کاری کن خیالش راحت شه مثلا قسم بخور بعدشم خیلی جدی بگو که اگه تو نخوام بچه تو هم نمیخوام محکم بایست.بالاخره باید یه تاوانی بده دیگه.یا خونه ای ماشینی چیزی بنامت کنه یا وکالت در طلاق بهت بده توجه کن اشتباه نکنی وکالت در طلاق با حق طلاق فرق داره ها.

خدا کمکت کنه اینجور ادما هیچوقت درست نمیشن مگه یا یجایی اساسی سرشون به سنگ بخوره که دست بردارن یا دع ...

دیگه خونه و ماشین بنام منه فقط اعصابمونو خورد میکنه هرروز با این تلفناش لج منو در میاره که تا گوشیش زنگ میخوره ما میریم بالا 

تو قرار نیس فکر پول باشی شوهرت باید ب فکر باشه و خودش موظفه مایحتاجتونو جور کنهبچتم کوچبکه خرجم نکنی ...

حرف شما درست نمیکنی بعد طلاق همه چی گل بلبل این مرد بمیره طلاق منو نمیده امشب مثل بچه ها گریه میکرد قسم میخورد بری خودمو میکشم ولی چرا باید تنهایی فکرکنه یواشکی پنهانی تصمیم بگیره بدون مشورت با من من کجای زندگی این مرد هستم بعدشم منم تو فشارم ولی پول نباشه اونم توی این گرونی