2777
2789
عنوان

وسواس فکری زندگیمو ازم گرفته

433 بازدید | 14 پست

اللن نزدیک ۴روزه دارو میخپرم داروها خیلی عوارض دارن ولی میخورم همرو 

حالا وسواس فکریم ب این صورته ک همش بدنمو چک میکنم یهذمدت قفلی زدم رو گردن و تیرویید حالا قفلی زدم رو سینه هام هرجا دست میزارم سینم توده توش حس میکنم دکتر هم پنج ماه پیش رفتم گف هیچی نیس امشب دوساعت تو حمام داشتم سینه هامو چک میکردم انقد عضلات سینمو معاینه کردم سینه هام از درد داره منفجر میشه همش حس میکنم سرطان سینه دارم یا سرطان تیرویید لطفا نگید بار منفی ب خودت نده یهو واقعا مبتلا میشی ب بار منفی دادن نیس متاسفانه ما پسواس فکریا مغزمون مخال شده چکار کنم حس میکنم دارم دیونه میشم بعد هر استرسی ک بم وارد میشه این وسواس عود میکنه خستم کرده چ جوری دیگ سینه هامو چک نکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوش چربی سینه بده؟ فق سینه چپ سمت چپش از اون جوشا گاهی گنده گاهی کوچیک ولی خود ب خود خوب میشن سه چهار سالی درگیرشم ..بعد من دیشب خیلی سینمو دستمالی کردم نگا میکردم چیزی سفتی میبینم یا ن و فشار میدادم رو نوکش الان نوکش دارع میسوزه و خودش گاهی درد میکنه بچها میترسم خدایی نکرده سرطانه ..اخه۲۴سالمه

اینم تاپیک همین الان زدم خیلی وسواسم دارم دیوونه میشم از شدت فشار رو سینه سینم درد میکنه منم مث خودتم 

کاش بجای دکتر سرطان یا تیروئید یه دکتر اعصاب خوب پیدا کنی وگرنه دور از جونت بدترین مریضی هارو میگیری

بابا من زیر نظر بهترین روان پزشکم برا وسواسم دارو داده

خوب داروهاتو بخوری وسواست درمان بشه خوبه

الان چهارروزه دارم میخورم ب شدت عوارض داره برامن واقعا بدنم ب رعشه میوفته حالت تهوع و تو گوشم صدا میده ولی من حاضرم از عوارض قرص بمیرم ولی وسواسم درمان بشه میخورک تا بدنم عادت کنه

الان چهارروزه دارم میخورم ب شدت عوارض داره برامن واقعا بدنم ب رعشه میوفته حالت تهوع و تو گوشم صدا می ...

ببین عوارض داروها خیلی بهتر از وسواس و استرس مداوم 

من اینو تو اطراف دیدم‌ک‌ میگما