2777
2789
عنوان

زنداداشم رفته رازامو‌ همرو ب داداشم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول گفتن دوری و دوستی چطور اعتماد کردی بهش حالا هم دیر نشده باهاش سرسنگین شوووووو

دیگ هیچی بهش نمیگم واقعا سادگی کردم خاستم مثل دوتا خواهر باشیم نمیدونستم فِتنَس

بیا توت فرنگی بردار🍓

خوبت کرد تا تو باشی به زن داداش جماعت اعتماد نکنی .ببخش با این لحن گفتم ولی واقعا حرصم گرفته ، آخه م ...

اصلااا فکر نمی‌کنم همچین ادمی باشه ماجرام‌ ماله اول عقدشون‌ بود 

خودشم میگف من راز دارم نمیگم 

منم گفتم جو صمیمی شه منو خواهر خودش بدونه 

اونم حتی رازاشو گفت ولی من اصلا هیچی نگفتممم ب کسی

بیا توت فرنگی بردار🍓

تقصیر خودته که با مردم درد دل میکنی سری بعدی دهنتو جای هر بی سروپایی باز نکن تا بدون استرس زندگی کنی ...

درسته خریت کردم خواستم مثل یه خواهر جو صمیمی بودن بدم حس بدی نداشته باشه تو خونمون راحت باشه 

اون رازاشو‌ گف منم گفتم گفت من راز نگهدارمو‌ این حرفا 

درستش میکنم

بیا توت فرنگی بردار🍓

میشه بگی دقیقا چیااااااگفته....و چطور شد که تو فهمیدی رفته دهن لقی کرده کمی توضیح بده چطوریا شد قضیه

دوستمو دعوت کردم خونمون 

زنداداشم گفت شراب دارم بیارم بخوریم مام جلوش نشستیم خوردیم 

رفته ب داداشم گفته 

بیا توت فرنگی بردار🍓

اصلااا فکر نمی‌کنم همچین ادمی باشه ماجرام‌ ماله اول عقدشون‌ بود خودشم میگف من راز دارم نمیگم منم گفت ...

اشباهت اولت این بود که فکر کردی با گفتن رازات صمیمی میشی ، صمیمیت به مرور زمان اوکی میشه ، اشتباه دومت هم اینه که با بعضی آدما نمیشه صمیمی شد مثل زن داداش و خواهرشوهر و مادرشوهر ....یه دیوار باید بینتون باشه 

واقعا اخه آدم رازشو میگه به زن داداشش؟خوب خودت به داداشت میگفتی محرم تره از زن داداشت که

داداشم خوب نیست

بفهمه با پسری چیزیم دست روم بلند میکنه پاشم برم راز بگم 

چیز خاصی نگفتم بهش 

جلوش یه حرکتی زدیم رفته ب داداشم گفته 

بیا توت فرنگی بردار🍓

درسته خریت کردم خواستم مثل یه خواهر جو صمیمی بودن بدم حس بدی نداشته باشه تو خونمون راحت باشه اون راز ...

تو این دوره زمونه ادم به همخون خودش شک داره

بعد اینکه شما رفتی به یک غریبه اعتماد کردی جالب بود 

اشکالی نداره ،در عوض یاد گرفتی دیگه دردو دل نکنی😂😂

از ماست که بر ماست 

با زنداداشت صمیمی نشو

باهاش خوب رفتار کن و بهش احترام بزار اما صمیمی نشو!

کلفتیش رو هم نکن آدمش که نیستی

برای خودت حد و مرز تعیین کن و به خودت احترام بزار تا دیگران هم برات ارزش قائل بشن

هـر چـه در ذهنِ تو آیـد... آن بـود مفهومِ تـو✨🌱🤍