2777
2789
عنوان

هیشکی منو دوست نداره

107 بازدید | 14 پست

🥲

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسِت دارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نمیدونم واسه شوخی گفتی یا جدی ولی من جدی خیلی تنهام امروز خودمو تصور کردم که مردم و همه خوشحالن :)

من نه از بابام محبت دیدم نه از شوهر سابقم نه از دوست پسرم همشون منو ول کردن یهو تو اوج وابستگی و علاقم منو ولم کردن هیچ دوستی ندارم هیشکی بهم پیام همینه  

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
ولی من دوست دارم عزیزم و برای خوشبختیت ایه الکرسی خوندم

قربونت برم

من نه از بابام محبت دیدم نه از شوهر سابقم نه از دوست پسرم همشون منو ول کردن یهو تو اوج وابستگی و علا ...

😔😔

من از بچگی با مامانم بحث دارم ،اکسم که لهم کرد وقتی رفت ،هنوزم گاهی باورم نمیشه که رفته و چجوری تونسته و چجوری دوسم نداشت با اون همه محبتی که بهش میکردم 

تنها نیستی منم مثل توام ...خونه ما من چون مجردم و شوهر و بچه ندارم آدم بیخودی هستم ،نباید پول جمع کنم ،مامانم ناراحت میشه زیاد پس انداز کنم ،نباید مسافرت برم ،ولی خواهرم چون یه بچه داره و شوهر داره ،ما باید براش هرکاری بکنی حتی از جونمون بگذریم ،هفته ای پنج روز اینجان ،به ماما میگم دعا کن شوهر من دست دل باز باشه میگ همین اخلاقو داری که شوهر نکردی 😂😂😂 کاش فقط دوسم نداشت و نمک رو‌خمم نمیپاشید 

همه دوستامو به خاطرش حذف کردم ،دارم افسردگی شدید میگیرم ولی کاش براش مهم بود به یه ورشم نی 

الهی مرا آن ده که آن به ...