2777
2789

الان نه دیگه رد بخیه نیست ولی یکسال و خورده ای ردش بود

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من رفتم بیمارستان سپید انجام دادم 

تابستون ۴۰۱

قرار بود ۸تومن بگیره نوبت عمل هم زدم روزی که رفتم براتشکیل پرونده گفتن دکتر گفته ۹/۵

کلی هم باهاشون بحث کردیم ولی گفتن نه نمیشه دکتر اینجور گفته

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من بین ابطحی و شهرزاد موندم پیش کدوم عمل کنم🥲

بازم تحقیق کن برو مطباشون بشین کسایی که عمل کردن رو ببین بعد تصمیم بگیر

من چون زنداداشم پیششون عمل کرده بودن نمونه کارش رو دیده بودم

برای من رفتم بیمارستان سپید انجام دادم تابستون ۴۰۱قرار بود ۸تومن بگیره نوبت عمل هم زدم روزی که رفتم ...

وا چرا اینجوری کرده 

من پارسال رفتم پیش دکتر مکاتب گف ۱۶ میگیرم ولی گفت باید ۱۸ سالت بشه که عمل کنم ولی الان دیگه نمی‌خوام پیش مکاتب برم

خدایا شکرت 💖

بازم تحقیق کن برو مطباشون بشین کسایی که عمل کردن رو ببین بعد تصمیم بگیرمن چون زنداداشم پیششون عمل کر ...

نمونه کار های پیج اینستاشون رو دیدم هر دو خوب بودن ولی قیمتاشون فرق میکنه

خدایا شکرت 💖

نمونه کار های پیج اینستاشون رو دیدم هر دو خوب بودن ولی قیمتاشون فرق میکنه

خوب عزیزم   هر کدوم قیمت مناسبتره برو عمل کن 

بنطرم ابطحی گرونه 

وا چرا اینجوری کرده من پارسال رفتم پیش دکتر مکاتب گف ۱۶ میگیرم ولی گفت باید ۱۸ سالت بشه که عمل کنم و ...

متاسفانه این بی اخلاقیه

ولی خوب به فاصله یک هفته تعییرش داد لباس بیمارستان و یه سری چیزای دیگه هم هزینه کردم 

سلام عزیزم،عکس تون دیدم خیلی خوب شده،منم میخواستم انجام بدم میشه بیزحمت اسم دکتر و ادرس شو بهم بدید

سلام گلم صبحتون بخیر

من پیش محمد باقر ابطحی انجام دادم  اونموقع مطبش  روبزوی بیمارستان دنا بود