2777
2789
عنوان

ی سوال

371 بازدید | 49 پست

شماها تو خونه مادرشوهر کار میکنین؟ظرفاشو میشورین یا جارو میکشین؟

دو روزه اومدن خونه ما از صب میرن بیرون واسه ناهار میان عصرم میرن بیرون واسه شام میان اصلا تو پخت و پز کمک نمیدن  صبحونه هم ک خودم باید بذارم جلوشون ...امروز صب یکم دیرتر پاشدم از خواب یه متلکی گفت ک متوجه نشدم درست...مادرشوهرمم پیر نیس ک بگم توانایی نداره خواهرشوهرمم دبیرستانیه 

من یه خورده خجالتیم تو خونشون کمکشون میدادم و نه نمیگفتم 

حالا نمیدونم خواستم برم خونشون چطور از خجالتشون در بیام

عزیزم کلا کم رفت و آمدکن تا هروقت رفتی مثل مهمون ازت پذیرایی کنن....اونام کم میان و وقتی اومدن مثل مهمون باهاشون برخوردمیکنی و انتظارخاصی نداری

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر شوهر ندارم ولی اگه جای تو بودم تا این حد پروشون نمیکردم تو خونه فامیلای شوهرمم حتی با اونی که مثل خواهر هستیم هم تا یه حدی کار میکنم مهمونی خب صاحب خونه که نیستی

من مادر شوهر ندارم ولی اگه جای تو بودم تا این حد پروشون نمیکردم تو خونه فامیلای شوهرمم حتی با اونی ک ...

واقعا پرروشون کردم 

نمیدونم از این به بعد چجور خودمو نشون بدم

اتفاقا شوهرمم میگه نمیخواد کار کنی و هر از گاهی ک دارم ظرف میشورم اونجا صدا میزنه میگه بیا بشین ولی دست خودم نیس نمیدونم چیکار کنم که از این عادتم دست بکشم

آشپزی که نه هیچوقت نکردم،ولی چیدن سفره جمع کردنش بله کمک میکنم ظرف هم مشورم البته خدایی مادرشوهرم خیلی وقتا نمیذاره ولی چون دست تنهاست خودم دوسدارم کمکش کنم،البته مادرشوهرم منم وقتی میاد خونمون من نمیذارم هیچ کارط بکنه اخه زیاد نمیان باید خودمون دعوتسون کنیم بیان واسه همین نمیذارم

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
واقعا پرروشون کردم  نمیدونم از این به بعد چجور خودمو نشون بدم اتفاقا شوهرمم میگه نمیخواد کار ...

واااا خب وقتی شوهرت میگه بیا بشین حتما اخلاق خونوادشو میدونه ک میگه بیا .میدونه ک پررو میشن 

واقعا پرروشون کردم  نمیدونم از این به بعد چجور خودمو نشون بدم اتفاقا شوهرمم میگه نمیخواد کار ...

دقیقا میخواستم همینو بپرسم که شوهرت به این قضیه اعتراضی نمیکنه پس خب چه بهتر خیلیم خوبه که پس چرا خودتو اذیت میکنی از این به بعد حجم کاراتو کمتر کن وقتیم شوهرت گفت بیا بشین برو بشین. من تو خونه فامیلای شوهرهم اول به شوهرم نگا میکنم اگه راضی باشه کار کنم پا میشم چون دوست نداره هیچجا کار کنم میدونه که بعدا تو رودرواسی میمونم دیگه نمیونم وقتی رفتم بشینم و کار نکنم حد و حدود بذار برا خودت تا راحت باشی

من از روز اول شوهرم بهم گفت خونه مامانم کار نکنی ها،چون عادت دارن همه کارهارو بندازن گردنت خواهرشوهرم تنبل مادرشوهرمم تنبل نیست ولی کسی باشه میشینه،جاریم هروقت میاد همه کارا رو میکنه خودش غذا میپزه ظرفارو میشوره و.... ایناهم نگاه میکنن کم کمکش میکنن بیچاره آخرم میگن آدم بدیه،منم یه کم کارمیکنم چون اصلا هم که نمیشه زشته

واسه دخترم هانا دعا کنید سالم به دنیا بیاد