2777
2789

نشسته بود رو لوله پکیچ یاد گرفته میاد اونجا دیروز کلا لوله رو از جاش دراورده بود زده یه طرفشم شکونده شوهرم با بدبختی جاش انداخت کل بالکن هم به گند کشونده بود امروز رفتم تمیز کردم بازم امشب اومده نشسته بود رو لوله پکیج دوبار کیشش کردم رفت دوباره اومد هرچقدر کیشش کردم نرفت این سری خواستم با دمپایی بزنم زیر لوله بترسه بره خورد به خودش رفت چرا انقدر خنگن این یا کریما چرا نمیرن یه جای خوش آب و هوا کیفشو ببرن همش ولوان تو این بالکنا و عذاب میدن مردمو 😭😭😭

ای خدااا😂😭✨

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای یاکریممممم عاشقشونم خیلیییی مظلومن نگاهشون میکنم آرامش میگیرم .اشکال نداره عزیزم بیخیال عصابت ...

من ازشون متنفرم ولی وقتی دمپایی خورد بهش حالم گرفته شد گفتم اگه بیاد دیگه کاریش ندارم فکر نمیکردم دیگه بیاد بازم در کمال پررویی اومده چپ چپ نگام میکنه🤣🤣🤣