2777
2789
عنوان

کسی تاحالا عمل اپاندیس کرده

175 بازدید | 41 پست

ای خدا چرا دردم خوب نمیشه خسته شدم

۵ روزه عمل کردم نباید دردم میوفتاد؟؟؟؟

پاره شدم دیگهههههههه

یه بچه ۱۱ ماهه هم دارم

سر سزارین اینقدر من اذیت نشده بودم که سر اپاندیس شدم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

وای سرما خوردگی

پریود

عمل

دندون بچهههههههه

تب کردنش💔💔💔💔💔

دوس دارم خودمو بزنم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

من کلاس شیشم بودم درش اوردم🤕تا دو هفته نمیتونستم راه برم و جز کمپوت چیزی نمیخوردم و نزدیک ۲۵ کیلو اینطوری کم کردم بعد دو هفته تونستم کم کم راه برم 

یعنی درد سزارین کمتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس شیشم بودم درش اوردم🤕تا دو هفته نمیتونستم راه برم و جز کمپوت چیزی نمیخوردم و نزدیک ۲۵ کیلو ا ...

توروخدا راس میگی

وای من بچمو چیکارش کنم

من روز ۶ سزارینم رفتم بازار خرید کردم ۴ روز بعدشم جشن گرفتم

اصلا اصلا اصلا برام سخت نبود دیکه ببین چقدر خوب بودم رفتم بازار

توروخدا راس میگیوای من بچمو چیکارش کنممن روز ۶ سزارینم رفتم بازار خرید کردم ۴ روز بعدشم جشن گرفتماصل ...

الان یعنی دارم میمیرم مگه خوب میشه اخه

توروخدا راس میگیوای من بچمو چیکارش کنممن روز ۶ سزارینم رفتم بازار خرید کردم ۴ روز بعدشم جشن گرفتماصل ...

بخدا جدی میگم تا دو هفته تو جا بودم همش 

یک هفته کلا بستری بودم

۵ روز اول ببخشید آب هم میخوردم بعید بود که تو دلم بمونه همشو میاوردم بالا

عهههه پس برا بچم سزارین میکنم بعدا😂فکر کردم درد سزارین بدتره

مرسی ترس من رو کم کردی برای سزارین منم تا دو هفته درد شدید بود بعدش هم تا چند سال زمستونا باید میبست ...

بابا سزارین در میابل این دردی ک من الان دارم هیچهههههه

خیلی راحت بودم

ببین جوری بودم جاریم اومد ملاقاتم کفت طبیعی بودی کفتم نه سزارین باورش نمیشد میکفت چحور اینقدر سرحال و سرپایی

بخدا جدی میگم تا دو هفته تو جا بودم همش یک هفته کلا بستری بودم۵ روز اول ببخشید آب هم میخوردم بعید بو ...

منم روده و معدم ریختع ب هم

مرسی ترس من رو کم کردی برای سزارین منم تا دو هفته درد شدید بود بعدش هم تا چند سال زمستونا باید میبست ...

😂بخدا منم میترسیدم برا سزارین الان دیگ اوکی شدم ترسم که هیچ پشمام هم ریخت

خوب میشی فداتشم ولی طول میکشه

بچه نداشتم مهم نبود ی ماه میخوابیدم🥲🥲

😂بخدا منم میترسیدم برا سزارین الان دیگ اوکی شدم ترسم که هیچ پشمام هم ریخت

الان یکی میاد میگه نههههه سزارین سخته اپاندیس هیچیه

تحمل درد و بدنا متفاوته اینم در نظر بگیرید

نظر شخصیم اینه راحت بود من اوکی بودم حتی دسشویی ایرانی مینشستم