2777
2789
عنوان

اجربه رفع بوی بد بدن

341 بازدید | 13 پست

سلام خانما. 

من ی مدت خیلی زیاد بدنم زود ب زود بوی عرق میگرفت ب حدی  ک توی حموم وقتی میخاستم بیام بیرون هنوز بودی بد رو احساس میکردم و حوله بو میگرفت. با مام و اسپری و اینها مخالف بودم.  بوی بد بدن از میکروب های روی بدن هستن ک با عرق ترکیب میشن و بو میگیره. و گرنه عرق بو نداره

تا اینکه  درباره ترکیب حنا و نوره زیاد شنیده بودم ک میکروب زدا هست  گفتم امتحان کنم. امتحان کردم و واقعا نتیجه داد. جوری ک بدنم دیگه بو نمیگیره. 

حنا و نوره رو ب نسبت مساوی ترکیب کنید و موقع حمام زمانی ک بدنتون خشکه ی ۱۰ دیقه بزارین زیر بغل و بیکینی. ب بیکیینی اولش شاید ترشحاتون تغییر رنگ بده ک عادیه چون دفع عفونته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و من فهمیدم هر انسانی ‌پوستش یه بوی خاص خودشو میده مثل اثرانگشت خاص خودشه😶‍🌫️ و وقتی عرق میکنه این مرطوب بودن باعث بوی بد‌میشه بخصوص اگر روی لباس بمونه!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

ی کم اطلاعاتتون درج ورد بوی عرق ببرید بالا

شما میگی توی حموم هم بدنت بو میده پس از میکروب نیست حموم با اون همه شوینده و اب داغ دیگه میکروبی زنده نمیمونه این بوی پوست تنته😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا