2777
2789

مادرشوهر و خواهرشوهرم یکماهه بخاطر گندهای همین خواهرشوهرم تلپ شدن خونه ما متااااسفانه 

و مجردم هستن دوتا 

پدرشوهرم زن گرفته و ررفته پی خودش 

من عادت دارم در روز هندزفری میزنم میرم تو اتاقم درو قفل میکنم ک کسی سرزده نیاد داخل خجالت میکشم 

بعد خواهرشوهرمم دوسه بار با در بسته مواجه شده ولی انقد پرروعه ک میاد انقد میمونه تا من درو باز کنم براش!!!!!!!

همین الانم اومد دیگ وقتی دید نمیشنوم با لامپ علامت داد ک من ببینم و درو براش باز بکنم 

اومد ی دوری زد تو اتاقم و رفت!!!منم هدفون تو گوشم بود 

گفت اومدم بگم بیا اتاق انوری پیش هم باشیم!!!!

منظورش از این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟۳۰سالشه

تقریبا ۳بار میشه ک دیده در قفله باز مونده پشت در تا من بازش کنم!!!شوهرمم اینجاست

خب بگو، بگو عزیزم خلوت کردم با خودم کاری نداری؟ دارم میرم اتاقم استراحت کنم....اگه چیزی خواستی اس ام اس بده ...

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین خیلی منطقی و در کمال آرامش براش توضیح بده. بگو من احتیاج دارم برا تجدید انرژی، روزی چند ساعت با خودم خلوت کنم و مدلم اینه. 

ممنونت میشم اگه این اخلاق منو درک کنی و منو از خلوتی که بهش احتیاج دارم بیرون نیاری

تا زمانی ک تو خونتن پس مهمون حساب میشن،کارت دقیقا بی احترامیه

منم میرفتم خونشون قبلا 

هربار ک میرفتم گوشیشو برمیداشت میرفت تو اتاقش فقط با دوستاش حرف میزد و اصلاااا بامن حرف نمیزد

منم میرفتم خونشون قبلا هربار ک میرفتم گوشیشو برمیداشت میرفت تو اتاقش فقط با دوستاش حرف میزد و اصلااا ...

خب منک شماها رو نمیشناسم بخام از کسی طرفداری کنم،اگه اونم اینکارو کرده پس کار اونم بی احترامی ب شکا بوده،تلافی نکن