2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چکار میکنین

427 بازدید | 28 پست

یعنی به خاک سیاه نشونده منو 

آخه تا کی باید این بشر بهم ظلم کنه و تحمل کنم

مادرم میگم ازش متتفرم زندگیم نابود کرد 

بچه هام آواره کرد از صد تا دشمن باهام بدتره 

میگه نه میزارم بچه ها رو ببینی و نه حضانتشونو بگیری میگه اگه یه بار دیگه بیاریشون اینجا 

بیرونتون میکنم یا به پدرشون زنگ میزنم میگم 

دیگه حق نداری بزاری بچه هات بیان

هیچ بویی از انسانیت نبرده از خدا هم نمیترسه 

نه اخلاق داره نه زبون خوش  کلا خیلی باهام بده

سه ساله همش دعوا فوش توهین تحقیر. 

کاش  بخوابم  و دیگه بیدار نشم دیگه بریدم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بچه هامو آوردم جلو روی اونا گذاشت از خونه رفت حتی نگاهشون هم نکرد بمیرم براشون الهی😭😭

بمیرم برات .مادرت واست ناراحته . کاری نکردی هننوز یه زنگی پیغامی  . شوهرت سه سال صبر کرد . چرا تماس نمی‌گیری با شوهرت ؟ کسی که به فکر نیست تو  به فکر خودت باش.  همه مشکلات دارن منم مشکل زیاد داشتم اوایل زندگی  بچه هامو سه روز ول کردم رفتم باز بخاطرشوندبرگشتم . مامان منم میگفتم ما نگهت نمی‌داریم نمی‌خواست جدا بشم . بیا آخرین شانس تو امتحان کن  شاید شوهرت دلش نرم شد. منتظر خبرهای خوبی هستم عزیزم

عزیزجان برو یه خونه کوچک اجاره کن با بچه هات زندگی کن. میدونی ماهم ۲۰ساله که خواهرمو۲تا بچشو تو خونمون نگه داشتیم بخدا قسم تو این سالا هم ما و هم اونا چقدر اذیت شدیم چقدر دعوا وقهر کردیم..وقتی یجا باشین این مشکلات هست از یه لحاظ حق با مادرته

بمیرم برات .مادرت واست ناراحته . کاری نکردی هننوز یه زنگی پیغامی . شوهرت سه سال صبر کرد . چرا تماس ...

خدا نکننه عزیزم

ناخدا من ذره ای براش اهمیت ندارم  قصدش عذاب دادن منه چون چشم دیدنم نداره حالا خودشم تو طلاقم مقصره

اونوقت اینجوری میکنه

شوهرم خبر مرگش سه سال صبر کرد حالا که من پشیمون شدم رفته اینکار کرده 

اگه میشد باهاش حرف زد که تا حالا بهش زنگ زده بودم😔

با وجود اون زنه ، دیگه منو نمیخواد

فقط خودمو سنگ رو یخ میکنم 

عزیزجان برو یه خونه کوچک اجاره کن با بچه هات زندگی کن. میدونی ماهم ۲۰ساله که خواهرمو۲تا بچشو تو خونم ...

خب چکار کنم با پولی که من دارم شاید فقط یه سال بتونم

اجاره بدم بعدش چیکار کنم 

بعدشم شما این موجود نمیشناسی اگه فقط اسم خونه جدا رو پیشش بیارم رسوای عالمم میکنه آخه نه این که ادعای 

آبروش میشه میگه زشته آبرومون میره

خدا شاهده اگه شوهر نامردم اینکار نمی‌کرد 

همین الان از شرش خلاص میشدم میرفتم بازم می‌سوختم و میساختم ولی حداقل پیش بچه هام آرامش داشتم 

خب چکار کنم با پولی که من دارم شاید فقط یه سال بتونماجاره بدم بعدش چیکار کنم بعدشم شما این موجود نمی ...

ولی اگه تعدادتون کمه و خواهربرادر مجرد نداری توبچه هات بامادرت زندگی بکنی خوبه