2777
2789
عنوان

چجوری با یه دختر آشنا بشیم

686 بازدید | 52 پست

سلام‌.بنظرتون باید همون اول رسمی رفت جلو و خانواده ها رو در جریان گذاشت؟ یا اینکه اول دو نفر با هم حرف بزن یه مدت آشنا بشن تا ببینن با هم چند چندن بعد به خانواده بگن؟خانواده های مذهبی که مورد اول رو معمولا قبول نمیکنن و خود دخترم قبول نمیکنه، از اونورم از اول به خانواده گفتن یجوریه انگار

نظر شما چیه؟

داداش شرمنده ...میشه پروفتو بفرستی؟

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تا حالا تموم آدمایی که بهم پیشنهاد دادن رو رد کردم با اینکه بودن بینشون کسایی که خوشم اومده ازشون

اما حس بد میگیرم

دوست دارم بیان با خانواده صحبت کنن

حتی یکدومشون گفت بگم خواهرم تماس بگیره صحبت کنه باهاتون اما من بلاکش کردم حس بد گرفتم

به نظرم اول اگه هر دو نفر موافق آشنایی بودن فقط مادر طرفین در جریان باشن بعد از مدتی حالا مثلا یک ماه که شناخت پیدا کردن از هم دیگه و اگه قصد ادامه دادن داشتن پدر ها رو هم در جریان بذارن 

اول ب خودش بگو و حتما بگو قصدم ازدواجه و دنبال خوشگذرونی نیستم

بعد حتما اگه راضی بود به خانواده ها خبر بدین و تحت نظر اونا همو بشناسین

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

ی یارو حاضر نبود خانوادشو در جریان بزاره من قبول نکردم 

آخر دوزاریم افتاد این هدفش صیغه کردنه !

ب شدت مخالفم 

باید با خانواده محترمانه خواستگاری کنین 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
بستگی داره خانواده خودت و دختره چجوری بپسندن. ولی اگر اول خودتون دوتا آشنا بشید بهتره

من خودمم دوست دارم که اول با هم اشنا بشین بعد به خانواده بگیم..ولی خب خیلیا این مدل رو قبول نمیکنن و اصرار ذارن خانواده در جریان باشن

اول ب خانواده بگین زور خانواده تو ایران زیاده باهم کنار اومدن دوران آشنایی رو ادامه بدین

اخه چقدر به خانواده اجازه بدیم واقعا؟ در این حد که اگه اونا گفتن نه دیگه کلا کنسله؟

چجوری باید بفرستم؟

وفتی میخای کامنت بذاری  رو اون کادر بالا نگا کن 

یه شکلک لبخند هست اون برا ایموجیا سایته 

کناریشو بزن میره رو گالری و... انتخاب میکنی میفرستی

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
اخه چقدر به خانواده اجازه بدیم واقعا؟ در این حد که اگه اونا گفتن نه دیگه کلا کنسله؟

نه اول ب خانواده هاتون بگید شاید همون اول اوکی دادن 

ندادن 

بشینید نرم نرم راضی شون کنین 

بعد آشنا میشین

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم