2777
2789
عنوان

بدن درد در اثر فشار عصبی

221 بازدید | 10 پست

سلام بچه هاجونم 🫠

ی مدته دچار درد کمرو کتف شدم 

دکترم رفتم 

ی روز خوب شدم ولی الان دوباره درد دارم

راهکاری دارین برا این درد؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
منم وقتی عصبی میشم پاهام کمرم بشدت درد مسگیره

واای منم 

البته تازه اینجوری شدم دکترم رفتم دیازپام زد بهم 

ی قرصم داده ک استفاده ی روز کردم 

چون عوارضش ب کبد اسیب میزد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای منم البته تازه اینجوری شدم دکترم رفتم دیازپام زد بهم ی قرصم داده ک استفاده ی روز کردم چون عوارض ...

یه روز بقدری کمردرد داشتم واسم سرم زدن، عزیزم باید استرسمون کم بشه واسه من ک خوب نشد 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

من کلسیمم کم بود قرص کلسیم خوردم خوب شدم

ممکنه برا منم باشه؟

من پارسال آز دادم ویتامین دی ام کم بود 

ک الان مصرف میکنم 

بنظرت کلسیمم استفاده کنم خوب میشم

چون واقعاا خستم کرده این درد

اره قرص کلسیم بخور اگه ازون باشه بدن دردت خوب میشه کم کم

مرسی عزیزم 

ولی چجوریه طریقه مصرفش

اره قرص کلسیم بخور اگه ازون باشه بدن دردت خوب میشه کم کم

مثلا هفته ای ی دونه مثل ویتامین دی 

یا ن هر روز ی دونه؟

مرسی عزیزم ولی چجوریه طریقه مصرفش

من خودم دوتا خوردم بدن دردم مخصوصا کمرم خوب شد چون به خاطر حساسیت به شیر اصلا کلسیم نمیخورم روزی یه دونه اگه بتونید قبلشم ازمایش بدین که بهتره