2777
2789
عنوان

فقط خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 26 پست
تو چرا پول ده تا نون و یه کیسه برنج و با کالسکه مقایسه میکنیچه ربطی داره کسی که نداشته باشه بخوره نم ...

داشته باشه هم همون خوردو خوراکشو میخره دیگه پولی برای خرید جنس خارجی نمیمونه تو گفتی چرا تاپیک خیانت باشه راهنمایی میکنید منم جواب سوالتو دادم پول نیس نخریدن که بیان راهنمایی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا پول ده تا نون و یه کیسه برنج و با کالسکه مقایسه میکنیچه ربطی داره کسی که نداشته باشه بخوره نم ...

چرا جوابشونو میدی! 

عقده ای زیاده

شما تو نت سرچ کنین بهتره... 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

چ ربطی داره هزینه خورد و خوراک رو با نت مقایسه میکنی؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

مسافرتی کیدزریچ

بزرگتر معمولی گودبیبی دارم

کانگرو خوبه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من کالسکه نخریدم برای هیچکدوم بچه هام

اعتقادی بهش نداشتم براهمین نمیشناسم

ببخشید کمکی نمیتونم بکنم

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
چرا جوابشونو میدی! عقده ای زیادهشما تو نت سرچ کنین بهتره...

اره واقعا هر وقت میام نی نی سایت همینه یه سری ادم میخوان حمله کنن بهت این دفعه کم طاقتی کردم جواب دادم 

اره واقعا هر وقت میام نی نی سایت همینه یه سری ادم میخوان حمله کنن بهت این دفعه کم طاقتی کردم جواب دا ...

همیشه یه سری ادم منتظر حمله ن🤦🏻‍♀️

الان

شما غم نان نداری، باید باعث شادی من باشه

اما اینا فقط توهین و حسادت بلدن! 😑

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱